درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سردار پاکپور: شایعات درباره شهر حمیدیه حقیقت ندارد

فرمانده نیروی زمینی سپاه شایعات ایجاد شده در فضای مجازی درباره شهر حمیدیه را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۳۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در حاشیه راه اندازی مجدد جاده خرم اباد-معمولان، درباره آخرین وضعیت سیل در استان های لرستان و خوزستان اظهار داشت: وضعیت در استان های لرستان و خوزستان روز به روز بهتر می شود.

وی با اشاره به اهمیت پایداری جوی در استان های سیل زده تاکید کرد : اکنون وضعیت شهر پلدختر به یک ثبات نسبی رسیده است و گل و لای از خیابان ها و خانه ها جمع آوری شده است. پس از جمع آوری کامل گل و لای لازم است خیابان ها شستشو شوند که این اقدامات نیز به تدریج در حال انجام است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در استان خوزستان تصریح کرد : در خوزستان به طور کلی آب تثبیت شده است. ما در خوزستان در صورت تداوم شرایط جوی کنونی و عدم بارش مجدد جای نگرانی نداریم.

سردار پاکپور تاکید کرد : وضعیت آب در شهرهای سوسنگرد ، اهواز ، هویزه و منطقه عین دو تثبیت شده است و نگرانی خاصی نداریم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با تکذیب شایعات اخیر ایجادشده در فضای مجازی پیرامون شهر حمیدیه و احتمال وقوع سیلاب مجدد در روستاهای اطراف این شهر گفت : این موضوع در روزهای اول بوده  و هم اکنون این شهر  مشکلی ندارد‌.
ارسال نظر