حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

سفر بلینکن به خاورمیانه با هدف رایزنی پیرامون تثبیت آتش بس در غزه

سفر بلینکن به خاورمیانه با هدف رایزنی پیرامون تثبیت آتش بس در غزه کاخ سفید با صدور بیانیه ای اعلام کرد که سفر وزیر خارجه آمریکا به منطقه غرب آسیا با هدف گفتگو با مقامات صهیونیستی پیرامون تثبیت آتش بس با نیروهای مقاومت فلسطین صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سفر وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا به غرب آسیا گفتگو و رایزنی درباره راهکارهای تثبیت آتش بس در فلسطین اشغالی و بازسازی نوار غزه خواهد بود.

 

در ادامه بیانیه آمده است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور معتقدند که راه حل دو دولتی تنها راه پایان دادن به خشونت و درگیری (در خاورمیانه و فلسطین اشغالی) است.

 

گفتنی است، ساعاتی پیش آنتونی بلینکن در پیامی توئیتری از آغاز سفر به غرب آسیا و دیدار با صهیونیست‌ها و همچنین برخی مقامات منطقه‌ای خبر داد.

وزیر خارجه آمریکا در این خصوص نوشت: «به درخواست رئیس جمهور بایدن، در حال سفر به اورشلیم (قدس اشغالی)، رام الله، قاهره و امان هستم تا درباره حمایت از آتش بس با گروه‌ها رایزنی کنم.

 

وی در ادامه ادعا کرد: «آمریکا مشغول دیپلماسی فشرده برای پایان دادن به درگیری‌ها و کاهش تنش‌ها در منطقه است!»

هدف ادعایی از این سفر، تقویت آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین و همچنین صحبت درباره کمک‌های حقوق بشری به نوار غزه و بازسازی این منطقه عنوان شده است.

 

از ساعت ۲ بامداد روز جمعه، آتش بس در فلسطین اشغالی و نوار غزه اجرایی شد. این در حالی است که طی ۱۱ روز تهاجم هوایی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه، دستکم ۲۴۸ فلسطینی از جمله ۶۶ کودک و ۳۹ زن به شهادت رسیدند. همچنین شمار مجروحان بالغ بر یک هزار و ۷۱۰ تن می‌شود./مهر

کلمات کلیدی: کاخ سفید آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار