رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

آسمان عربستان به روی پرواز‌های اسرائیل بسته شد

رسانه های رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) گزارش دادند که عربستان سعودی حریم هوایی خود را به روی پروازهای اسرائیل بسته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل بسته شدن آسمان عربستان پروازهای شرکت «یسرائیر» از فرودگاه «بن گوریون» به مقصد دوبی لغو شد.

مقامات سعودی مجوز پروازهای تجاری اسرائیل به دوبی در امارات متحده عربی را بر فراز آسمان عربستان در اواخر ماه نوامبر گذشته تصویب کردند.

طبق گزارش رسانه ها در آن زمان، موافقت سعودی ها شامل چراغ سبز به پرواز هواپیمای اسرائیلی برای عبور از حریم هوایی عربستان در پی فشار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا انجام شد.

شبکه دولتی رژیم صهیونیستی «کان» در آن زمان اعلام کرد که مقام های سعودی پس از مداخله «جرد کوشنر» با صدور مجوز پروازهای رژیم صهیونیستی به دوبی موافق کردند.

این رسانه صهیونیستی اعلام کرد که با مجوز و موافقت سعودی ها در باز بودن آسمان عربستان به روی هواپیماهای مسافری اسرائیل مسیر پرواز به دوبی از هفت ساعت به کمتر از سه ساعت کاهش یافت.

یک مقام بلندپایه دولت ترامپ ۱۱ آذر ۹۹ گفته بود که موافقت ریاض با پرواز هواپیماهای تجاری اسرائیل در پی مذاکرات جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با مقام های سعودی به دست آمد.

تارنمای اسرائیلی "I۲۴ NEWS" نیز به نقل از یک منبع آمریکایی اعلام کرد که مشکل مجوز پرواز شرکت های هواپیمایی اسرائیلی بر فراز عربستان به مقصد امارات و بحرین، پس از مذاکرات جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ و «آوی برکویتز» فرستاده آمریکا به خاورمیانه با مقام های سعودی حل شد.

امروز (سه شنبه) ساعت ۱۰ صبح به وقت بیت المقدس، یک فروند هواپیمای شرکت اسرائیلی «یسرایر» فلسطین اشغالی را به مقصد امارات ترک خواهد کرد.

عربستان سعودی پیشتر و همزمان با نخستین سفر هیات آمریکایی- صهیونیستی از تل آویو به ابوظبی اجازه عبور هواپیمای حامل این هیات را از فراز آسمان خود صادر کرد. پس از آن ریاض و منامه حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای صهیونیستی گشودند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار