ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

رونمایی از موشک‌های سجیل در نبرد اخیر غزه

گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) پنجشنبه شب، از موشک‌های سجیل به کار رفته در نبرد اخیر خود با رژیم صهیونیستی رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری "شهاب" فلسطین، این گروه مقاومت فلسطینی اعلام کرد:موشک‌های خانواده سجیل که در جنگ اخیر غزه بکار گرفته شد، از قدرت تخریبی بسیار بالایی برخوردارند، زیرا کلاهک‌هایی انفجاری آن از موشک‌های انگلیسی ساخته شده که در نزدیکی سواحل غزه [توسط نیروهای مقاومت] پیدا شد.

 

براساس این گزارش، نیروهای مقاومت نخستین بار در نبرد "لبه شمشیر" در سال ۲۰۱۸ با این موشک‌ها، مواضع دشمن در عسقلان را در هم کوبیده بود.

 

گردان‌های القسام اعلام کرد: در جنگ شمشیر قدس، این گروه از سه موشک جدید استفاده کرد که شامل موشک عیاش ۲۵۰، A۱۲۰ و SH۸۵ که دارای یک کلاهک انفجاری با قدرت تخریب بسیار بالاست و ۸۵ کیلومتر برد دارد.

 

براساس این گزارش، از دیگر موشک‌هایی که قسام در جنگ اخیر ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی استفاده کرد، می‌توان به موشک‌های M۷۵، R۱۶۰ و J۸۰ اشاره کرد که توانمندی بالایی در فریب سامانه گنبد آهنین دارد.

 

گردان‌های القسام اعلام کرد: علاوه بر این، از موشک‌های Q۱۲ و Q۲۰ نیز که جزو خانواده موشک‌های نخست قسام است، استفاده کرده که برد آن ۲۰ کیلومتر است و خسارت‌های بسیار سنگینی به دشمن در شهر اشغالی عسقلان وارد کرد.

 

"آویخای ادرعی" سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرده بود، حماس و جهاد اسلامی بیش از ۱۲ هزار موشک به اسرائیل شلیک کرده‌اند.

 

وی همچنین گفت: موشک‌هایی که در این جنگ اسرائیل را هدف قرار داده‌اند، در تاریخ اسرائیل به لحاظ تعداد، بی‌سابقه بوده است.

 

نظامیان اشغالگر صهیونیست از ۲۰ اردیبهشت حملات و تجاوزهای وحشیانه خود علیه باریکه غزه و فلسطینی‌ها را شروع کردند.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به ادامه تجاوزهای صهیونیست ها و حملات به غزه، اقدام به موشک باران سرزمین‌های اشغالی کردند که به دنبال آن ۱۲ صهیونیست کشته شدند.

 

کابینه رژیم صهیونیستی پس از۱۲روز ناتوانی در متوقف کردن حملات موشکی گروه های مقاومت در غزه، پنجشنبه شب در یک نشست ۳ ساعته به طور اجماع با آتش بس موافقت کرد.

 

این آتش بس از ساعت ۲ بامداد جمعه گذشته، میان گروه های فلسطینی و رژیم صهیونیستی برقرار شد و ملت فلسطین پیروزی مقاومت را جشن گرفتند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار