هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

آمریکا اعطای بخشی از صحرای سینا به فلسطینیان طی «معامله قرن» را تکذیب کرد

نماینده ویژه آمریکا در امور صلح خاورمیانه اعلام کرد که انتشار خبر اعطای بخشی از صحرای سینا به فلسطینیان طی طرح صلح معامله قرن صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۰۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جیسون گرینبلات» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح خاورمیانه طی پیامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت که انتشار این خبر در رسانه‌ها که بخشی از صحرای سینای مصر طی طرح صلح معامله قرن به فلسطینیان ساکن در نوار غزه داده خواهد شد، عاری از صحت است.

وی همچنین روز جمعه در مصاحبه با اسکای‌نیوز گفته است که از فلسطینیان و اسرائیلی‌ها می‌خواهیم قبل از آنکه موضع خود را اعلام کنند طرح را مطالعه کنند و امکان دارد که دو طرف از برخی بندهای طرح صلح راضی بوده و از برخی بندهای آن ناراضی باشند.

گرینبلات گفت: در پایان، تصمیم گیری برای رسیدن به توافق به فلسطینیان و اسرائیلی‌ها مربوط بوده و جایگزینی برای مذاکرات مستقیم وجود ندارد.

طرح موسوم به «معامله قرن» که از سوی آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح شده، به‌دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار 6 میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» است. به‌رسمیت شناختن قدس به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی رئیس جمهوری آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار