تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

آمریکا اعطای بخشی از صحرای سینا به فلسطینیان طی «معامله قرن» را تکذیب کرد

نماینده ویژه آمریکا در امور صلح خاورمیانه اعلام کرد که انتشار خبر اعطای بخشی از صحرای سینا به فلسطینیان طی طرح صلح معامله قرن صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۰۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جیسون گرینبلات» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح خاورمیانه طی پیامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت که انتشار این خبر در رسانه‌ها که بخشی از صحرای سینای مصر طی طرح صلح معامله قرن به فلسطینیان ساکن در نوار غزه داده خواهد شد، عاری از صحت است.

وی همچنین روز جمعه در مصاحبه با اسکای‌نیوز گفته است که از فلسطینیان و اسرائیلی‌ها می‌خواهیم قبل از آنکه موضع خود را اعلام کنند طرح را مطالعه کنند و امکان دارد که دو طرف از برخی بندهای طرح صلح راضی بوده و از برخی بندهای آن ناراضی باشند.

گرینبلات گفت: در پایان، تصمیم گیری برای رسیدن به توافق به فلسطینیان و اسرائیلی‌ها مربوط بوده و جایگزینی برای مذاکرات مستقیم وجود ندارد.

طرح موسوم به «معامله قرن» که از سوی آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح شده، به‌دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار 6 میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» است. به‌رسمیت شناختن قدس به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی رئیس جمهوری آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است.
ارسال نظر
آخرین اخبار