سران قوا تشکیل جلسه دادند + جزییات رسمی ساعت کاری ادارات از اول مهر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کشف مهمات جنگی و سلاح در قلب تهران/ یک نفر دستگیر شد هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی طائب: آمریکا‌یی‌ها این منطقه را با شکست ترک‌ خواهند کرد طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود وزارت اطلاعات: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند عارف: دشمن سر عقل بیاید و به یادداشت تفاهم عمل کند مقابله با بهانه‌گیری‌های FATF؛ از انضباط بانکی تا تفکیک شفافیت بومی ماجرای ستون دود در محدوده اطراف شهرستان دماوند چیست/ سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) اطلاعیه داد انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه

تغییر زمان برگزاری مناظره‌های انتخاباتی ۱۴۰۰+ زمان جدید

تغییر زمان برگزاری مناظره‌های انتخاباتی ۱۴۰۰+ زمان جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مصوبه جلسه کمیسیون تبلیغات ریاست جمهوری بر این شد که مناظره‌ها در ساعات پرمخاطب تلویزیون انجام شود و یک شب پیش از مسابقه فوتبال و یا یک شب بعد از فوتبال مناظره برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به این موضوع که چهارمین جلسه ستاد انتخابات کشور به ریاست وزیر محترم کشور در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری همواره دغدغه تضمین برخورداری یکسان نامزدهای ریاست جمهوری برای امر تبلیغات از امکانات دولتی به خصوص سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را دارد.

 

وی با تشریح این موضوع که کمیسیون تبلیغات ریاست جمهوری به دنبال تضمین برخورداری یکسان نامزدهای ریاست جمهوری در امر تبلیغات از امکانات دولتی به خصوص سازمان صدا و سیما است؛ گفت: تلاش بر این است که با زمینه‌سازی برای افزایش تبلیغات انتخاباتی به صورت برابر برای هر کدام از نامزدها، انتخاباتی مشارکتی و پرشور در کشور داشته باشیم.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان این امر که خوشبختانه این تلاش به دستورالعمل کامل و جامعی با نظرات همه از جمله دستگاه قضایی، شورای نظارت بر صدا و سیما و وزارت کشور منجر شده است؛ گفت: این دستورالعمل به صدا و سیما و نمایندگان نامزدهای ریاست جمهوری جهت تنظیم برنامه‌شان ابلاغ شده است.

 

موسوی با تشریح برنامه‌های تبلیغاتی در نظر گرفته شده، گفت: در برنامه تبلیغاتی سه مناظره زنده و پخش دو مستند نیم‌ساعته برای هر یک از نامزدها در شبکه سراسری پیش بینی شده است.

 

وی همچنین گفت: از طریق رادیو هم مناظره نمایندگان نامزدها در نظر گرفته شده است.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه برنامه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری به لحاظ زمانی مصادف با مسابقات فوتبال تیم ملی در کشور بحرین شده است؛ گفت: در جلسه امروز با تدبیر وزیر کشور برنامه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری تغییر یافت.

 

موسوی در این خصوص گفت: مصوبه جلسه بر این شد که مناظره‌ها در ساعات پرمخاطب تلویزیون انجام شود و یک شب پیش از مسابقه فوتبال و یا یک شب بعد از فوتبال مناظره برگزار شود.

 

وی با اشاره به این که در روزهای 17، 21 و 25 خرداد ماه که در برنامه تلویزیون به عنوان روزهای مناظره پیش بینی شده است؛ در همان روزها پخش مسابقات فوتبال را هم داریم؛ گفت: بر این اساس کمیسیون تصمیم گرفت زمان برگزاری مناظره‌ها به روزهای 16، 20 و 24 و یا 18، 22 و 26 خرداد منتقل شود.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش از دیگر مصوبات جلسه امروز کمیسیون تبلیغات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: مقرر شد صدا و سیما از تمام ظرفیت‌های شبکه‌ها و کانال‌ها در دو سطح ملی و استانی با رویکرد مشارکت افزایی استفاده کند.

 

موسوی در پایان خاطر نشان کرد: تلاش کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بر این است که با زمینه‌سازی تحقق مشارکت حداکثری که از منویات مقام معظم رهبری است در 28 خرداد ماه سال جاری انتخاباتی پرشور و مشارکتی در کشور داشته باشیم.

 

گفتنی است بر اساس مواد 62 و 63 قانون انتخابات ریاست جمهوری، به منظور تضمین برخورداری یکسان نامزدهای ریاست جمهوری از امکانات دولتی کمیسیونی به نام کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات با عضویت دادستان کل کشور، وزیر کشور، دبیر هیات اجرایی مرکزی انتخابات، رئیس یا یکی از اعضای شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، رئیس سازمان صدا و سیما و یا نمایندگان تام الاختیار هر یک از این اعضا، تشکیل می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار