سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

برنامه تبلیغاتی کاندیدا‌ها در صداوسیما امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

برنامه تبلیغاتی کاندیدا‌ها در صداوسیما امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ امروز سه شنبه (۱۱ خرداد ماه) و در پنجمین روز از تبلیغات نامزدها در صداوسیما، پنج برنامه تلویزیونی و چهار برنامه رادیویی مربوط به کاندیداهای ریاست جمهوری برای نخستین بار به پخش‌ می رسد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 01
کد خبر: ۹۰۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  شبکه های یک، دو و جام جم در پنجمین روز از تبلیغات کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در تلویزیون، برنامه های انتخاباتی خود را پخش می کنند.


بر اساس قرعه کشی صورت گرفته در صداوسیما، از شماره ۱۱ تا ۱۷ به ترتیب به میرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، عبدالناصر همتی، محسن رضایی میرقائد، سعید جلیلی، سیدابراهیم رئیسی، محسن مهرعلیزاده و علیرضا زاکانی تعلق گرفت.


سه شنبه (۱۱ خرداد ماه)، برنامه‌های تبلیغاتی هفت کاندیدای ریاست جمهوری در تلویزیون بدین شرح است:


شبکه یک

برنامه «با دوربین (رییس جمهور)» که از جمعه به ترتیب شماره‌ها پخش شده است، فردا با حضور کاندیدای شماره ۱۵ ـ ابراهیم رئیسی ـ ساعت ۱۹:۱۵ به روی آنتن می‌رود.


همچنین از روز گذشته پخش فیلم های مستند اول کاندیداها با قاضی زاده هاشمی آغاز شد و امروز دومین مستندی که به روی آنتن می‌رود، به کاندیدای شماره ۱۲، عبدالناصرهمتی اختصاص دارد که در ساعت ۲۰ روی آنتن می رود.


شبکه دو
فردا بخش خبری ۲۰:۳۰ و گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو مربوط به کاندیدای شماره ۱۴ ـ سعید جلیلی ـ خواهد بود.


جام جم
برنامه «ایران ما» هم مربوط به کاندیدای شماره ۱۳ یعنی محسن رضایی میرقائد است که ساعت یک بامداد روی آنتن می‌رود.


سه شنبه (۱۱ خرداد ماه)، برنامه‌های تبلیغاتی هفت کاندیدای ریاست جمهوری در رادیو هم بدین شرح است:


رادیو ایران

برنامه «شمارش معکوس» مربوط به کاندیدای شماره ۱۳، محسن رضایی است که ساعت ۱۸ پخش می‌شود. همچنین گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو با حضور سعید جلیلی از رادیو ایران به طور همزمان پخش می‌شود.


رادیو ایران در ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه صبح سه شنبه هم برنامه روز گذشته همتی در «شمارش معکوس» را تکرار می کند.


رادیو جوان
برنامه «صدای جوان» مربوط به کاندیدای شماره ۱۶ (محسن مهرعلیزاده) ساعت ۱۹ به پخش می رسد.


رادیو اقتصاد
برنامه «دومین گام» مربوط به کاندیدای شماره ۱۱ (قاضی زاده هاشمی) است که در ساعت ۹ صبح به روی آنتن می‌رود.


رادیو فرهنگ در پنجمین روز از پخش برنامه های نامزدها، برنامه ای ندارد و رادیو پیام نیز پیام های انتخاباتی نامزدها خطاب به مردم را در طول روز از ساعت ۱۱ تا ۱۹ پخش می کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار