حدادعادل: آیت‌الله رئیسی قهرمان مبارزه با فساد است-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

حدادعادل: آیت‌الله رئیسی قهرمان مبارزه با فساد است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: آیت‌الله رئیسی در قوه قضائیه به سراغ پرونده های مفاسد اقتصادی رفتند و همین هم باعث خیلی از مفسدین قدری در روندکارهای خود تجدیدنظر کنند چراکه دیدند نظام با هیچکس تعارف ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در همایش آغاز به کار ستاد کمیته اقتصادی این شورا که ظهر امروز برگزار شد، طی سخنانی گفت: ما اگر یک نقطه روی یک صفحه باشیم باید مختصات خود را در منحنی تاریخی جغرافیایی که در حال تغییر است مشخص کنیم و بدانیم که دشمنان نقشه‌های پلیدی برای ما دارند و می‌خواهند از طریق ایجاد مشکلات اقتصادی و نارضایتی در میان مردم، ملت را به خیابان بیاورد در نتیجه باید بدانیم ما همگی هر اقدامی که انجام می‌دهیم یک خشت از مجموعه جریان انقلاب اسلامی است.

 

وی ادامه داد: اولویت مهم امروز کشور مساله اقتصاد است این را هم رهبری می فرمایند هم مردم می‌گویند و همه حس می کنند و نیاز به استدلال ندارد؛ همانطور که ملاحظه هم می کنید گفتمان حاکم بر مباحث تبلیغات انتخاباتی هم اقتصاد است.

 

وی در ادامه گفت: بدون تعصب اشاره‌ای به نقدهایی که ما در این هشت سال به دولت داشته‌ایم اشاره می‌کنم تا اینکه بدانیم حق با مردم است که امروز خواهان تحول و تغییر هستند ما از قبل از دولت آقای روحانی موج جدید تحریم ها را داشتیم یعنی حدود دو سال پایانی دولت قبلی تحریم ها آغاز شد و شدت گرفته بود و گفتمان اصلی دولت آقای روحانی نیز رفع تحریم ها بود ولی سوال این است که دولت در این هشت سال آرایشی درستی در مقابل تحریم‌ها و مقابله با جنگ اقتصادی به خود گرفت یا خیر.

 

حدادعادل افزود: مهم‌ترین شاخص در جنگ اقتصادی و تحریم قیمت ارز است. دولت وقتی سیاست جدید ارزی خود را چند سال پیش متناسب با شرایط تحریم‌ها آغاز کرد آیا این سیاست عاقلانه بود؟ همه ما شاهد بودیم در وقتی که همه پیش بینی می کردند شرایط از نظر شرایط ارزی سخت تر می شود دولت اقدام به ارزپاشی آن هم با قیمتگذاری دو نرخی در بازار کرد.

 

وی بیان کرد: اینکه به سفرها ارز 4200 تومانی بدهیم آن هم 500 دلار؛ در نتیجه دیدیم که ایرانی‌ها در فروشگاه های استانبول حضور پر تعدادی دارند آن هم در شرایطی که کشور در موقعیت تحریم های فلج کننده قرار دارد. اما امروز وقتی از این سیاست می‌پرسیم فلان مسئول در بانک مرکزی می‌گوید من مخالف بودم اما دستور دادند، خب این جای سوال دارد؟

 

حداد عادل با انتقاد از تلاش‌ها برای مذاکرات اخیر اظهار داشت: اکنون در شرایطی هستیم که وقتی یک بار اعتماد کردیم و نتیجه اش را هم بسیار بد دیدیم، دوباره کسانی هستند که می‌گویند برویم اعماد کنیم و مذاکره کنیم یعنی از یک سوراخ دو بار گزیده شویم.

 

وی ادامه داد: یک بحث دیگر توقف مسکن مهر است، یک کاری شروع شده بود حتما نقاط ضعفی هم داشت اما در هر حال بخشی از مردم صاحب خانه می شدند، چقدر این دولت با مسکن مهر، بی مهری کرد. وزیر مسکن اعلام کرد افتخار می کنم یک عدد مسکن نساختم خب نساختید حداقل همان قبلی ها را کامل می کردید. بعد آمدند همان طرح را اسمش را عوض کردند به نام مسکن دوباره مطرح کردند؛ خب اگر مشکل اسمش بود از همان اول اسم را تغیر می دادید.

 

رئیس شورای ائتلاف در ادامه ابراز کرد: وقتی یک کشوری تحریم است گمرک و تبادل اقتصادی و موارد دیگر فراهم است مشکلی ندارد اما وقتی تحریم اعمال می شود زمینه بروز فساد پدید می آید. می خواهم بگویم انتظاری که در هشت سال گذشته از دولت می رفت تا به خوبی مدیریت کند برآورده نشد. خب خوشبختانه حضرت آیت الله رئیسی به عنوان قهرمان مبارزه با فساد شناخته می شوند. ایشان در قوه قضائیه به سراغ پرونده های مفاسد اقتصادی رفتند و همین هم باعث خیلی از مفسدین قدری در روندکارهای خود تجدیدنظر کنند چرا که دیدند نظام با هیچکس تعارف ندارد.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: این عملکرد امیدی را ایجاد کرده که حضرت آیت الله رئیسی با در اختیار گرفتن قوه مجریه سیستمی را اجرا کنند که از بروز فساد جلوگیری شود تا اصلا کار به قوه قضائیه نکشد؛ نه اینکه دولتی روی کار باشد که پی در پی تولید فساد کند و قوه قضائیه هرچه مقابله هم کند کم فایده است.

 

حدادعادل در ادامه گفت: من برنامه‌های اقتصادی شورای ائتلاف را دیدم و خوشحالم که در این دوره نخستین بار است که نامزدها با برنامه وارد عرصه شده‌‌اند. نفس اینکه کاندیداها با برنامه وارد شده‌اند اتفاق خوب و مبارکی است. من دیدم در این برنامه اقتصادی که در کمیته اقتصادی شورای ائتلاف برای آیت الله رئیسی آماده شده ذیل 27 عنوان برنامه داده شده و خود این یک راهکار است و می‌تواند یک نقشه راه باشد.

 

وی در ادامه اظهار داشت: ما در اوج تحریم‌های اقتصادی یک سال در هند و 8 ماه در چین سفیر نداشتیم آن هم در زمانی که چین در حال برنامه‌ریزی برای سرمایه گذاری در کشور های مختلف در غالب طرح یک کمربند راه حمل و نقل بود؛ از سوی دیگر سفارتخانه‌‌ها هم اصلا بنیه لازم برای مدیریت دیپلماسی اقتصادی را نداشتند. در سفری که به چین داشتیم، بنده شاهد بودم که گفتند سفیر ما تنها یک سفر به شانگهای داشته است، همچنین در داخل سفیرهایی که به بنده مراجعه می‌کردند که ما چند ماه است از فلان وزیر وقت خواسته‌ایم و به ما وقت داده نمی‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: دشمن به دنبال تفسیرها از میزان مشارکت است، پادوهای داخلی هم در حال دمیدن در این آتش هستند، دیدید که گفتند «اگر من نباشم کسی در انتخابات شرکت نکند» توجه کنید که آدم از کجا به کجا می‌رسد. از سوی دیگر گروهی هم می‌گویند کاهش مشارکت نتیجه ردصلاحیت شورای نگهبان است مگر قبل از اعلام صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان مشارکت مثلا 80 درصد بود، که اکنون کاهش پیدا کرده است. شما بروید به کارنامه و عملکرد خود نگاه کنید که نتیجه کار شده کاهش مشارکت شده است.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان اظهار داشت: آن مردمی که آمدند در تشییع پیکر شهید سلیمانی، درد دین و انقلاب و اسلامی و ایران داشتند و باید در انتخابات فعال باشند و از آیت الله رئیسی حمایت کنند و فردی را انتخاب کنند که دست و بازوی رهبری باشد.

 

همچنین حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی مسئول اقدامات راهبردی ستاد آیت الله رئیسی در این نشست با بیان اینکه اگر یک لحظه عافیت طلبی در ایشان بود طبق آنچه برخی دوستان می‌گفتند در همان قوه قضائیه می ماند، گفت: ایشان براساس یک نگاه و احساس واقعی خود را در معرض قرار داد و با آمدن ایشان اجماعی بین نیروهای انقلابی و ارزشی ایجاد شد امیدوارم اقتصاددانان کشور برای چاره اندیشی از وضعیت فعلی فکرشان را در کنار هم قرار دهند چراکه امروز بحث نجات کشور مطرح است و مردم صرفا دنبال انتخاب رئیس جمهور نیستند بلکه به دنبال یک ناجی وضع موجود هستند.

ارسال نظر