ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

زمان کنکور ۹۸ تغییر نمی کند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش و‌ تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زمان برگزاری آزمون کارشناسی ۹۸ تغییری نمی‌کند، وضعیت استخدام معلمان حق‌التدریس را توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۱۷
به گزارش راهبرد معاصر ،  قاسم احمدی لاشکی در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره به‌تعویق افتادن زمان برگزاری آزمون کارشناسی سال 98 اظهار‌کرد: روز دوشنبه دوم اردیبهشت در دفتر آقای لاریجانی رئیس مجلس با حضور رئیس سازمان سنجش و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس جلسه‌ای را درباره آینده کنکور کشور برگزار خواهیم کرد.

آزمون سراسری به تأخیر نمی‌افتد

وی افزود: زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ 5 و 6 اردیبهشت بود اما به‌دلیل آنکه بسیاری از هموطنان بر اثر سیل آسیب دیده بودند و عده‌ای هم برای کمک به مناطق سیل‌زده رفته بودند، شورای سنجش و پذیرش دانشجو را موظف کردیم جلسه‌ای را برگزار کند که در آنجا تصمیم گرفتند زمان برگزاری آزمون ارشد به تأخیر بیفتد از سوی دیگر آزمون دستیاری پزشکی و آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت نیز به تأخیر افتاده است.

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان سنجش می‌گوید برایش مهیا نیست که کنکور سراسری را هم به تأخیر بیندازد و اگر این اتفاق بیفتد ممکن است نیم‌سال اول را برای دانشجویان جدیدالورود نداشته باشیم بنابراین تا این لحظه آنچه اتفاق افتاده این است که زمان آزمون سراسری به تأخیر نمی‌افتد و داوطلبان باید مطابق برنامه زمانی که 13 و 14 تیر ماه است خود را آماده کنند.

از استخدام معلمان حق‌التدریس چه خبر؟

وی در ادامه درباره استخدام معلمان حق‌التدریس عنوان‌کرد: مطابق آنچه آقای وزیر در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات اعلام‌کرد آیین‌نامه این طرح آماده شده است و آن را به سازمان اداری و استخدامی ارسال کرده‌اند که پس از تأیید آنها سریع اقدام می‌شود؛ نیروهای حق‌التدریس و پیش‌دبستانی نیازی به آزمون ندارند و باید دوره آموزشی دانشگاه فرهنگیان را طی کنند و نیروهای نهضت سوادآموزی باید در آزمونی که توسط آموزش و پرورش برگزار می‌شود، شرکت کنند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار