حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند

جزئیات روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان

فرماندهی مرکزی آمریکا در تشریح روند خروج نظامیان این کشور از افغانستان اعلام کرده است که این روند در حدود ۳۰ الی ۴۴ درصد تکمیل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: روند خروج تجهیزات نظامی و سربازان آمریکایی از افغانستان به صورت تقریبی تکمیل شده است.

 

در این بیانیه آمده است، واشنگتن بیش از شش سایت را به صورت رسمی به وزارت دفاع افغانستان تحویل داده و پیش بینی می‌شود که، انتقال دیگر پایگاه‌ها و دارایی‌های نظامی در آینده‌ای نزدیک صورت گیرد.

 

سنتکام در ادامه بیانیه خود با تاکید بر ثبات و دفاع از کشور افغانستان، به تصمیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جهت خروج نظامیان کشورش از افغانستان اشاره کرد و آورده است: وزارت دفاع از زمان تصمیم بایدن حدود ۳۰۰ فروند هواپیمای بوئینگ سی-۱۷ وسایل از افغانستان خارج کرده و تقریبا ۱۳ هزار قطعه از تجهیزات را در اختیار آژانس تجهیزات دفاعی آمریکا گذاشته است.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا پیش از این و در روز ۷ خرداد از تکمیل ۱۶ تا ۲۵ درصدی روند خروج نظامیان این کشور از افغانستان خبر داده بود.

 

بایدن تصمیم گرفته است تا نظامیان کشورش را تا ۱۱ سپتامبر از افغانستان خارج کند.

 

تصمیمی که مورد استقبال طالبان و دولت افغانستان است و حتی برای آن لحظه شماری می‌کنند.

 

از سوی دیگر، ینس استولتنبرگ، دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آستانه جلسات وزرای خارجه و دفاع کشور‌های ائتلاف ناتو که در تاریخ ۱ ژوئن از طریق کنفرانس تلیفونی برگزار شود، با تاکید بر اینکه این نهاد پس از بازگشت نیرو‌های خود از افغانستان قصد دارد به آموزش قوای مسلح این کشور ادامه دهد، گفت:ما از افغانستان حمایت خواهیم کرد.

 

وی ادامه داد: این کمک ما به افغانستان بگونه‌ای است که قصد داریم حضور غیرنظامی خود را در این کشور تقویت کنیم./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار