جزئیات روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

جزئیات روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان

فرماندهی مرکزی آمریکا در تشریح روند خروج نظامیان این کشور از افغانستان اعلام کرده است که این روند در حدود ۳۰ الی ۴۴ درصد تکمیل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: روند خروج تجهیزات نظامی و سربازان آمریکایی از افغانستان به صورت تقریبی تکمیل شده است.

 

در این بیانیه آمده است، واشنگتن بیش از شش سایت را به صورت رسمی به وزارت دفاع افغانستان تحویل داده و پیش بینی می‌شود که، انتقال دیگر پایگاه‌ها و دارایی‌های نظامی در آینده‌ای نزدیک صورت گیرد.

 

سنتکام در ادامه بیانیه خود با تاکید بر ثبات و دفاع از کشور افغانستان، به تصمیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جهت خروج نظامیان کشورش از افغانستان اشاره کرد و آورده است: وزارت دفاع از زمان تصمیم بایدن حدود ۳۰۰ فروند هواپیمای بوئینگ سی-۱۷ وسایل از افغانستان خارج کرده و تقریبا ۱۳ هزار قطعه از تجهیزات را در اختیار آژانس تجهیزات دفاعی آمریکا گذاشته است.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا پیش از این و در روز ۷ خرداد از تکمیل ۱۶ تا ۲۵ درصدی روند خروج نظامیان این کشور از افغانستان خبر داده بود.

 

بایدن تصمیم گرفته است تا نظامیان کشورش را تا ۱۱ سپتامبر از افغانستان خارج کند.

 

تصمیمی که مورد استقبال طالبان و دولت افغانستان است و حتی برای آن لحظه شماری می‌کنند.

 

از سوی دیگر، ینس استولتنبرگ، دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آستانه جلسات وزرای خارجه و دفاع کشور‌های ائتلاف ناتو که در تاریخ ۱ ژوئن از طریق کنفرانس تلیفونی برگزار شود، با تاکید بر اینکه این نهاد پس از بازگشت نیرو‌های خود از افغانستان قصد دارد به آموزش قوای مسلح این کشور ادامه دهد، گفت:ما از افغانستان حمایت خواهیم کرد.

 

وی ادامه داد: این کمک ما به افغانستان بگونه‌ای است که قصد داریم حضور غیرنظامی خود را در این کشور تقویت کنیم./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار