هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

تجمع در جزیره کیش ممنوع شد+ علت

سخنگوی شورای سلامت کیش گفت: باتوجه به تغییر وضعیت رنگ بندی این جزیره از نارنجی به قرمز تجمع مختلف تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا رضانیا اظهار داشت: با توجه به بازگشت کیش به وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا، محدویت فعالیت های گروه شغلی ۲ تا چهار در این جزیره اعمال می شود و در این راستا برگزاری تجمعات ممنوع است.

 

وی اضافه کرد: تا بازگشت جزیره به رنگ نارنجی از لجاط شیوع ویروس کرونا، برگزاری هرگونه تجمع، همایش در مجامع، مراکز تجاری، اتحادیه‌های صنفی، برج‌ها و شهرک‌های مسکونی تا اطلاع ثانوی ممنوع است و با خاطیان در این راستای حفظ سلامت جامعه برخورد خواهد شد.

 

رییس مرکز توسعه سلامت جزیره کیش افزود: نظارت بر بازار و اصناف و فعالیت های مختلف در دستور کار اعضای شورای سلامت بوده و در این راستا این ۱۲ بازرس این مرکز سلامت به صورت شبانه‌روزی بر فعالیت اصناف نظارت دارند.

 

رضانیا گفت: همچنین بازرسان جوامع مختلف این جزیره از جمله جامعه بازریان و هتل ها نیز به صورت مستمر به صورت جدا گانه بر روند رعایت پروتکل های بهداشتی نظارت دارند.

 

از ابتدای شیوع پاندمی کرونا تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۱۲ اردیبهشت در این جزیره چهار هزار و ۶۲۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹ و نوع جهش یافته انگلیسی) شناسایی شده است که ابتلای ۱۴ نفرآنان در روز گذشته تایید شد، اکنون سه بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان کیش بستری هستند.

 

جزیره کیش یکی از چهار مناطق گردشگر پذیر جنوب غرب آسیا بوده که همه ساله حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر گردشگر پذیرش می‌کرد که در سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است.

 

پذیرش مسافر کیش در تعطیات عید نوروز سال ۱۴۰۰ نیز به نسبت نوروز سال ۱۳۹۸ (قبل از شیوع کرونا) حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

 

جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند./ایرنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار