ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

عادی سازی روابط الجزائر با اسرائیل صحت دارد؟

عادی سازی روابط الجزائر با اسرائیل صحت دارد؟ رئیس جمهور الجزائر بار دیگر تأکید کرد که این کشور هرگز به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی روی نخواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزائر بار دیگر بر مخالفت این کشور با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

 

تبون در مصاحبه با هفته‌ نامه فرانسوی «لی پوینت» گفت: «هر کشوری مختار است هر کاری می‌خواهد انجام دهد اما الجزائر ابدا به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی روی نخواهد آورد و تا زمانیکه دولت فلسطین تشکیل نشده، هرگز این کار را انجام نخواهد داد».

 

طبق گزارش وبگاه «الخلیج الجدید»، این اظهارات تبون تأکیدی بر موضع سابق دولت الجزائر در مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است. فوریه گذشته یک هیأت پارلمانی الجزائر نشست بین‌المللی پارلمان‌ها را به دلیل مشارکت یک نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی در آن، ترک کرد.

اوایل ماه جاری میلادی نیز نمایندگان پارلمان الجزائر طرح قانون جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به ریاست پارلمان ارائه کردند. این طرح شامل بندهایی مبنی بر ممنوعیت سفر یا هر گونه تماس مستقیم و غیرمستقیم با تل‌آویو است.

 

رئیس جمهور الجزائر درباره بازگشایی مرزهای زمینی این کشور با مغرب نیز با لحنی قاطعانه تأکید کرد: «بازگشایی مرز با همسایه‌ای که هر روز علیه ما دست به اقدامات تحریک‌آمیز و تهاجمی می‌زند، ممکن نیست».

وی افزود: «مدت‌های طولانی است که مغرب همواره متجاوز بوده و ما هرگز دست به تجاوز علیه همسایه خود نمی‌زنیم اما اگر در معرض حمله قرار بگیریم، شکی نیست که ما نیز انتقام خواهیم گرفت».

 

وی درباره مسئله صحرای غربی نیز که مهم‌ترین موارد اختلاف الجزائر و مغرب است، گفت که مغرب بایستی به سرعت به راه‌حل قابل قبول بر اساس قانون بین‌المللی بازگردد.

 

مرز زمینی الجزائر و مغرب از ژانویه ۱۹۹۵ در پی اتهام‌زنی مغرب علیه الجزائر مبنی بر دست داشتن این کشور در انفجار تروریستی هتل «اطلس آسنی» در مراکش (اواخر دسامبر ۱۹۹۴) بسته شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار