هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: مهرعلیزاده بابت توهین‌های خود از آقای رئیسی عذرخواهی‌ کند

اسماعیل دوستی با اشاره به اظهارات خلاف واقع و توهین‌های محسن مهرعلیزاده علیه آقای رئیسی گفت:‌ بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد بی‌احترامی بود و باید ایشان حتما باید از بیان این توهین‌ها عذرخواهی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل دوستی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با حضور در اتاق گفت‌وگوی «سیاست در ایران» در کلاب هاوس در واکنش به مطالب خلاف واقع محسن مهرعلیزاده در مناظره امروز که علیه آقای رئیسی مطرح شد، گفت:‌ آقای مهرعلیزاده باید از اصلاح‌طلبان و مردم و آقای رئیسی بابت اظهارات امروزش عذرخواهی کند.

وی خاطرنشان کرد: بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد بی‌احترامی بود و باید ایشان حتما باید از بیان این توهین‌ها عذرخواهی کند. 

دوستی تاکید کرد:‌ رئیس قوه قضاییه باید مجتهد باشد و رهبری هم طبعاً یک مجتهد را برای ریاست‌ قوه قضاییه منصوب می‌کنند و بنده از اظهارات آقای مهرعلیزاده خیلی متاسف شدم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: آقای مهرعلیزاده باید اخلاقا از آقای رئیسی عذرخواهی کند؛ البته این توهین‌ها قطعاً جواب منفی از سوی جامعه خواهد گرفت. از نظر بنده برنده این مناظره متانت آقای رئیسی بود چراکه اگر شاید این حملات به مهرعلیزاده یا همتی می‌شد آنها خیلی عکس العمل تندی از خود نشان می‌دادند.

منبع/تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار