پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: مهرعلیزاده بابت توهین‌های خود از آقای رئیسی عذرخواهی‌ کند

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: مهرعلیزاده بابت توهین‌های خود از آقای رئیسی عذرخواهی‌ کند اسماعیل دوستی با اشاره به اظهارات خلاف واقع و توهین‌های محسن مهرعلیزاده علیه آقای رئیسی گفت:‌ بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد بی‌احترامی بود و باید ایشان حتما باید از بیان این توهین‌ها عذرخواهی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل دوستی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با حضور در اتاق گفت‌وگوی «سیاست در ایران» در کلاب هاوس در واکنش به مطالب خلاف واقع محسن مهرعلیزاده در مناظره امروز که علیه آقای رئیسی مطرح شد، گفت:‌ آقای مهرعلیزاده باید از اصلاح‌طلبان و مردم و آقای رئیسی بابت اظهارات امروزش عذرخواهی کند.

وی خاطرنشان کرد: بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد بی‌احترامی بود و باید ایشان حتما باید از بیان این توهین‌ها عذرخواهی کند. 

دوستی تاکید کرد:‌ رئیس قوه قضاییه باید مجتهد باشد و رهبری هم طبعاً یک مجتهد را برای ریاست‌ قوه قضاییه منصوب می‌کنند و بنده از اظهارات آقای مهرعلیزاده خیلی متاسف شدم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: آقای مهرعلیزاده باید اخلاقا از آقای رئیسی عذرخواهی کند؛ البته این توهین‌ها قطعاً جواب منفی از سوی جامعه خواهد گرفت. از نظر بنده برنده این مناظره متانت آقای رئیسی بود چراکه اگر شاید این حملات به مهرعلیزاده یا همتی می‌شد آنها خیلی عکس العمل تندی از خود نشان می‌دادند.

منبع/تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده