ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تهدید به قتل نخست‌وزیر احتمالی رژیم صهیونیستی

تهدید به قتل نخست‌وزیر احتمالی رژیم صهیونیستی یکی از شبکه‌های تلویزیون رژیم صهیونیستی از تهدید به قتل رئیس حزب یامینا و نخست‌وزیر احتمالی این رژیم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی  اعلام کرد که «نفتالی بنت» رئیس حزب یامینا در فلسطین اشغالی که احتمال زیاد نخست‌وزیر آتی این رژیم باشد، به قتل تهدید شده است.

به نوشته پایگاه خبری «النشره» لبنان، سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی تهدیدهای روشن علیه بنت را رصد کرده‌اند و این تهدیدها را جدی می‌دانند. رئیس حزب یامینا، تهدیدهای زیادی از طریق شبکه‌های اجتماعی دریافت کرده است.

ژنرال «نداف ارگمن» رئیس دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ( شاباک)، پیشتر درباره ترور سیاسی در سایه تنش شدید در پی پیوستن احزاب راست‌گرا  به احزاب میانه رو و چپ‌گرا برای تشکیل دولت جدید، هشدار داده بود.

اخیرا ایهود اولمرت نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی درباره احتمال تنش‌زایی امنیتی نتانیاهو برای فرار از شکست هشدار داده بود. اولمرت در یک مصاحبه رادیویی ضمن حمایت از کابینه تازه تأسیس تل‌آویو متشکل از هشت حزب مخالف نتانیاهو، هشدار داد که احتمال دارد او برای سنگ‌اندازی در مسیر تحلیف این کابینه (و نهایی شدن حذف خودش از نخست‌وزیری)، تقابل امنیتی تصنعی ایجاد کند.

پیش از این نیز پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش داده بود نتانیاهو در جلسه‌ای که با متحدان سیاسی‌اش داشته، سعی کرده برای فرار از شکست سیاسی بار دیگر به مسئله ایران و برجام چنگ بیاندازد.

بامداد پنجشنبه (چهارم ژوئن - چهارده خرداد) «یائیر لاپید» رئیس حزب یش‌عتید در نامه‌ای به «رووین ریولین»‌ رئیس رژیم جعلی اسرائیل، اعلام کرد که کابینه ائتلافی را با هفت حزب دیگر (شامل یامینا، کارگر، لیست مشترک اعراب، آبی‌وسفید، اسرائیل بیتُنا، امید جدید و مرتص) تشکیل داده است. 

در این توافق کابینه که نخست‌وزیری آن به‌صورت چرخشی است، «نفتالی بنت» رئیس حزب یامینا ابتدا به مدت دو سال نخست‌وزیر این رژیم خواهد بود و در نیمه دیگر (دو سال بعدی) لاپید در این سمت قرار می‌گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار