اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه

مصونیت نسبی ۱۰ ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا صحت دارد؟

مصونیت نسبی ۱۰ ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا صحت دارد؟ طبق مطالعه جدید دانشمندان انگلیسی, ابتلای مجدد افراد به ویروس کرونا تا ۱۰ ماه پس از بهبودی، بسیار کم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مطالعه دانشمندان دانشگاه کالج لندن (UCL) احتمال ابتلای مجدد افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند تا 10 ماه بعد کاهش می‌یابد.

 

پایگاه خبری "رویترز" در این باره نوشت این مطالعه که در روز پنجشنبه در نشریه "The Lancet Healthy Longevity" منتشر شد، نشان داد که ساکنان خانه‌های سالمندان که قبلاً به کووید19 مبتلا شده بودند, تقریباً 85 درصد کمتر از افرادی که مبتلا نشده در معرض ابتلا هستند.

 

طبق گفته محققان انگلیسی برای کارمندان این خانه‌های مراقبتی نیز تا 60 درصد احتمال ابتلای مجدد کاهش یافته است.

 

"ماریا کروتیکوف"، محقق ارشد این مطالعه از موسسه "انفورماتیک بهداشت UCL" گفت: «این واقعا خبر خوبی است که اثرات به جا مانده در این دوره از عفونت مجدد محافظت می‌کند؛ به نظر می‌رسد خطر آلوده شدن برای بار دوم بسیار کم است.»

 

در این مطالعه 682 نفر از ساکنان خانه‌های سالمندان با متوسط ​​سن 86 سال و 1429 کارمند شرکت کردند؛ آزمایشات انجام شده در ماه ژوئن و ژوئیه سال گذشته نشان داد که حدود یک‌سوم افراد از نظر وجود آنتی بادی ویروس کرونا مثبت بودند.

 

این در حالی است که "الکساندر ادواردز"، دانشیار "فن‌آوری زیست پزشکی" در دانشگاه "ریدینگ" که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت: «هنوز در مورد میزان و مدت زمان محافظت به دنبال ابتلا به ویروس کرونا قطعیتی وجود ندارد.»

 

دانشمندان این تحقیق قصد دارند در مطالعه‌ی جداگانه‌ای اثر واکسن‌های کرونا را مورد بررسی قرار دهند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار