بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود

مصونیت نسبی ۱۰ ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا صحت دارد؟

طبق مطالعه جدید دانشمندان انگلیسی, ابتلای مجدد افراد به ویروس کرونا تا ۱۰ ماه پس از بهبودی، بسیار کم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مطالعه دانشمندان دانشگاه کالج لندن (UCL) احتمال ابتلای مجدد افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند تا 10 ماه بعد کاهش می‌یابد.

 

پایگاه خبری "رویترز" در این باره نوشت این مطالعه که در روز پنجشنبه در نشریه "The Lancet Healthy Longevity" منتشر شد، نشان داد که ساکنان خانه‌های سالمندان که قبلاً به کووید19 مبتلا شده بودند, تقریباً 85 درصد کمتر از افرادی که مبتلا نشده در معرض ابتلا هستند.

 

طبق گفته محققان انگلیسی برای کارمندان این خانه‌های مراقبتی نیز تا 60 درصد احتمال ابتلای مجدد کاهش یافته است.

 

"ماریا کروتیکوف"، محقق ارشد این مطالعه از موسسه "انفورماتیک بهداشت UCL" گفت: «این واقعا خبر خوبی است که اثرات به جا مانده در این دوره از عفونت مجدد محافظت می‌کند؛ به نظر می‌رسد خطر آلوده شدن برای بار دوم بسیار کم است.»

 

در این مطالعه 682 نفر از ساکنان خانه‌های سالمندان با متوسط ​​سن 86 سال و 1429 کارمند شرکت کردند؛ آزمایشات انجام شده در ماه ژوئن و ژوئیه سال گذشته نشان داد که حدود یک‌سوم افراد از نظر وجود آنتی بادی ویروس کرونا مثبت بودند.

 

این در حالی است که "الکساندر ادواردز"، دانشیار "فن‌آوری زیست پزشکی" در دانشگاه "ریدینگ" که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت: «هنوز در مورد میزان و مدت زمان محافظت به دنبال ابتلا به ویروس کرونا قطعیتی وجود ندارد.»

 

دانشمندان این تحقیق قصد دارند در مطالعه‌ی جداگانه‌ای اثر واکسن‌های کرونا را مورد بررسی قرار دهند./تسنیم

ارسال نظر