مصونیت نسبی ۱۰ ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا صحت دارد؟-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

مصونیت نسبی ۱۰ ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا صحت دارد؟

طبق مطالعه جدید دانشمندان انگلیسی, ابتلای مجدد افراد به ویروس کرونا تا ۱۰ ماه پس از بهبودی، بسیار کم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مطالعه دانشمندان دانشگاه کالج لندن (UCL) احتمال ابتلای مجدد افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند تا 10 ماه بعد کاهش می‌یابد.

 

پایگاه خبری "رویترز" در این باره نوشت این مطالعه که در روز پنجشنبه در نشریه "The Lancet Healthy Longevity" منتشر شد، نشان داد که ساکنان خانه‌های سالمندان که قبلاً به کووید19 مبتلا شده بودند, تقریباً 85 درصد کمتر از افرادی که مبتلا نشده در معرض ابتلا هستند.

 

طبق گفته محققان انگلیسی برای کارمندان این خانه‌های مراقبتی نیز تا 60 درصد احتمال ابتلای مجدد کاهش یافته است.

 

"ماریا کروتیکوف"، محقق ارشد این مطالعه از موسسه "انفورماتیک بهداشت UCL" گفت: «این واقعا خبر خوبی است که اثرات به جا مانده در این دوره از عفونت مجدد محافظت می‌کند؛ به نظر می‌رسد خطر آلوده شدن برای بار دوم بسیار کم است.»

 

در این مطالعه 682 نفر از ساکنان خانه‌های سالمندان با متوسط ​​سن 86 سال و 1429 کارمند شرکت کردند؛ آزمایشات انجام شده در ماه ژوئن و ژوئیه سال گذشته نشان داد که حدود یک‌سوم افراد از نظر وجود آنتی بادی ویروس کرونا مثبت بودند.

 

این در حالی است که "الکساندر ادواردز"، دانشیار "فن‌آوری زیست پزشکی" در دانشگاه "ریدینگ" که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت: «هنوز در مورد میزان و مدت زمان محافظت به دنبال ابتلا به ویروس کرونا قطعیتی وجود ندارد.»

 

دانشمندان این تحقیق قصد دارند در مطالعه‌ی جداگانه‌ای اثر واکسن‌های کرونا را مورد بررسی قرار دهند./تسنیم

ارسال نظر