مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

کدام جریمه‌های رانندگی دو برابر می‌شوند؟

جانشین پلیس راهور ناجا گفت: جریمه‌های رانندگی در سال ۱۴۰۰ افزایشی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص اینکه آیا جریمه سفر و تردد غیرمجاز در طرح محدودیت‌های کرونایی در صورت عدم پرداخت در شمول دوبرابری شدن قرار می گیرند یا خیر؛ اظهار داشت: دوبرابری شدن یا نشدن مبالغ جریمه، اساساً به نوع ابلاغ بستگی دارد نه به خود تخلف.

 

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: دو نوع جریمه داریم؛ تخلفاتی که با دوربین‌‌های هوشمند ثبت شده و برای آن جریمه صادر می‌شود و جرایمی که توسط مامور اعمال قانون شده و جریمه به صورت تسلیمی و الصاقی ثبت می شود.

 

وی افزود: اگر جریمه از نوع تسلیمی یا الصاقی باشد مشمول قانون دوبرابری می‌شوند یعنی اگر در بازه زمانی مربوطه پرداخت نشوند مبلغ جریمه دو برابر می‌شود.

 

سردار حسینی به پیشنهاد پلیس راهور و مصوبه مجلس مبنی بر بخشودگی مبلغ دو برابری جرایم تا پایان سال ۹۹ اشاره و اعلام کرد: بر این اساس جرائمی که تا پایان سال ۹۹ به علت عدم پرداخت، دوبرابر شدند به پایه اولیه خود بازگشته و رانندگان فرصت دارند تا پایان دی ماه مبلغ اصلی را پرداخت کنند.

 

وی در خصوص انتشار جدولی مبنی بر افزایش میزان و مبلغ جرایم رانندگی در سال ۱۴۰۰ اعلام کرد: آمار و ارقام منتشر شده در فضای مجازی صحت نداشته و تا این لحظه مبلغ جرائم رانندگی نسبت به سال گذشته افزایش نداشته است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار