ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

صنعاء: سرنوشت نظامیان خارجی در یمن مرگ است

یک مقام جنبش انصار الله یمن به ائتلاف سعودی هشدار داد تا زمانی که نیروهایش در یمن هستند، در معرض عملیات دفاعی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام جنبش انصار الله تاکید کرد که عملیات نظامی علیه کشورهای متخاصم علیه یمن ادامه دارد.

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن در گفت‌‌وگو با شبکه المیادین گفت: ما به کشورهای متخاصم تاکید می‌کنیم که حضور نیروهایشان در یمن آنها را در معرض حمله قرار می‌دهد و سرنوشت نظامیان خارجی در یمن مرگ است.

یک مقام میدانی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امشب چند تجمع نظامیان دولت مستعفی منصور هادی و ائتلاف در شمال استان مأرب را هدف قرار دادند.

این منبع گفت: یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با یک فروند هواپیمای شناسایی پادگان صحن الجن در شرق مارب را هدف گرفت.

شبکه الجزیره هم از کشته شدن تعدادی در این حمله علیه مارب خبر داد، اما هنوز منابع صنعاء این خبر را تایید نکردند.

البخیتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: بازداشتی‌های حماس نزد عربستان سعودی هیچ اقدام نظامی در این کشور انجام ندادند و ریاض آنها را به منظور راضی کردن اسرائیل بازداشت کرده است.

به گفته رسانه‌های یمنی، ائتلاف سعودی-اماراتی امروز در ۲۶ نوبت مناطقی از استان‌های صعده، مارب و حجه را بمباران کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار