دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

معترضان فرانسوی خطاب به پلیس؛ خودتان را بُکشید

در جریان آخرین تظاهرات معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها، شرکت‌کنندگان در تظاهرات پاریس از مقامات امنیتی و پلیس خواستند تا خودکشی کنند؛ شعاری که با واکنش تند مقامات پلیس و دولت فرانسه مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۵۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، در جریان آخرین تظاهرات معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها، شرکت‌کنندگان در تظاهرات پاریس از مقامات امنیتی و پلیس خواستند تا خودکشی کنند.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه،  معترضان در بیست‌و سومین هفته اعتراض به سیاست‌های «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در قالب شعارهایی ضمن اینکه خشم خود را از برنامه‌های دولت و رئیس‌جمهور فریاد زدند از نیروهای امنیتی خواستند که خودشان را بکشند. این شعار به مجموعه‌ای از خودکشی‌ها در پلیس فرانسه از آغاز سال جاری میلادی و شدت گرفتن اعتراض‌های مردمی اشاره دارد.
 
اتحادیه بزرگ پلیس فرانسه اعلام کرد که در تظاهرات اخیر جو سنگینی از نفرت از نیروهای پلیس بر شرکت‌کنندگان حکمفرما بود. «کریستف کاستنر» وزیر کشور فرانسه در واکنش به شعارهای روز شنبه در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت که کسانی که این شعار را داده‌اند باید از خودشان خجالت بکشند.

اتحادیه پلیس این واقعه را نوعی رسوایی و اقدامی شرمآور دانسته‌ است.«فردریک لاگاش» از اتحادیه پلیس هم گفت: «این توهینی علیه نیروهای پلیس جان باخته‌ و نیز تمامی پلیس است.» وی این شعار را غیرقابل پذیرش دانست و خواستار شناسایی آنهایی شد که مسئول سر دادن چنین شعاری بوده‌اند.

در جریان تظاهرات روز شنبه، بار دیگر میان شرکت‌کنندگان و نیروهای پلیس درگیری رخ داد و پلیس در پاریس بیش از ۲۰۰ نفر را دستگیر کرد.

هزاران نفر از مردم فرانسه تحت عنوان «جلیقه زردها» سازماندهی شده‌ و روز شنبه ۱۷ نوامبر سال گذشته در اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر اعمال تعرفه اضافی بر سوخت مایع صدها خیابان در سراسر این کشور را بستند.

دولت فرانسه اگرچه این طرح را به حالت تعلیق درآورد، اما جلیقه‌زردها خواستار لغو آن هستند و از همین روی، همچنان آتش تظاهرات در کل فرانسه شعله‌ور است. در ادامه این تظاهرات‌ها و با شدت گرفتن خشم معترضان، شعارهایی همچون «ماکرون استعفا بده» بیش از پیش سر داده می‌شود.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار