به گزارش راهبرد معاصر نحوه ثبت نام در سامانه سمیاد را در ادامه بخوانید. شیوع بیماری کرونا باعث شد تا تمامی مراکز آموزش همچون دانشگاه ها مدارس تعطیل شوند و آموزش ها به صورت غیر حضوری انجام شود. به همین منظور سامانه هایی برای تشکیل کلاس های آنلاین راه اندازی شد که یکی از آنها سامانه سمیاد بود که دانشگاه فنی حرفه ای از آن استفاده کردند در ادامه می توانید نحوه ثبت نام در این سامانه سیماد فنی را بخوانید.
با توجه به اینکه واحد های دانشگاهی فنی و حرفه ای در سراسر کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا تعطیل هستند، ارائه آموزش از راه دور یکی از بزرگترین چالش های پیش روی واحد های این دانشگاه است.
دانشگاه فنی و حرفه ای با تعداد زیادی واحد دانشگاهی در سراسر کشور، دانشجویان زیادی دارد و البته امکانات و زیرساخت های دانشگاهی هر واحد با واحد دیگر متفاوت است؛ به همین خاطر برای حفظ کیفیت آموزش و هماهنگ سازی خدمات، سامانه سمیاد را ایجاد کرده است.
دانشجویان قادر خواهند بود از طریق این سامانه به راحتی به سامانه آموزش مجازی وارد شوند و دانشگاه محل تحصیل خودشان وارد شوند و از خدمات آموزش مجازی استفاده کنند.
دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای، باید بعد از پایان زمان انتخاب واحد، برای حضور در کلاس های آنلاین وارد سامانه سمیاد شوند. بعد از ورود به سایت سمیاد، به راحتی می توانند دانشگاه استان محل تحصیل خود را انتخاب کنند.
البته اگر لینک مستقیم دانشگاه محل تحصیل خود را داشته باشند، می توانند با تایپ نشانی، مستقیما وارد سایت دانشگاه محل تحصیلشان شوند. مثلا اگر شما دانشجوی پس دانشگاه شهید بهشتی کرج هستید، می توانید با استفاده از لینک مستقیم دانشگاه خود، یعنی https://lms219.tvu.ac.ir/ وارد سامانه شوید.
اما اگر این لینک را ندارید، وارد سایت سمیاد شده و از بین لیستی که مشاهده می کنید، استان البرز را انتخاب کرده و از زیر منو، دانشگاه پسران کرج (شهید بهشتی) را انتخاب کنید.
به طور کلی مراحل ورود به صفحه شخصی در سامانه سمیاد به صورت زیر است:
ورود به سامانه سمیاد به نشانی tvu.ac.ir
انتخاب استان محل تحصیل از روی نقشه
انتقال به سامانه آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای
ثبت نام کاربری و رمز عبور
ورود به صفحه شخصی دانشجو
انتخاب گزینه «درس های من» از منوی سمت راست و مشاهده جزئیات درس ها و تکالیف آنها
کلیک بر روی گزینه «لیست دروس انتخابی» و مشاهده درس ها، جزئیات برگزاری کلاس ها و تکالیف هر درس.
نام کاربری و رمز عبور به سامانه سمیاد
دانشجویان و اساتید برای ورود به صفحه شخصی خود در سامانه، باید نام کاربری و رمز عبور داشته باشند.
نام کاربری و رمز عبور برای دانشجویان و اساتید این دانشگاه به صورت زیر است:
نام کاربری و رمز عبور اساتید: کدملی با لحاظ کردن صفرهای اول
نکته:
دقت داشته باشید که به محض ورود به سامانه سمیاد، در همان قدم اول، رمزعبور خودتان و یک پسورد امن و مناسب برای خودتان تعیین کنید و بعد از اینکه با پیام کلمه عبور تغییر یافت، مواجه شدید، می توانید فعالیت خودتان را ادامه دهید. همچنین ویرایش اطلاعات فردی در سامانه سمیاد وجود دارد.
در مورد نحوه ورود به سامانه قبلا توضیحاتی داده شد؛ اما دانشجویان و اساتیدی که برای اولین بار تصمیم دارند تا به این سامانه مراجعه کنند، بهتر است از نکاتی را بدانند و از آن استفاده کنند و با طی کردن مراحل زیر، وارد صفحه شخصی خود در سامانه شوند.
این راهنمایی ها و مراحل به ترتیب زیر است:
با توجه به توضیحات داده شده، حتما متوجه این مساله شده اید که سامانه سمیاد، مختص به دانشگاه فنی و حرفه ای است و دانشجویان و اساتید این دانشگاه می توانند با استفاده از این سامانه، کلاس های مجازی خود را برگزار کنند.
ورود به سامانه سمیاد کار چندان پیچیده ای نیست و به راحتی می توانید از این سامانه و امکانات آن استفاده کنید. اگر در هر مرحله از ورود و یا استفاده از این سامانه با مشکلی مواجه شوید، می توانید با کارشناسان ما در آویژه در ارتباط باشید.
آموزش غیرحضوری در دانشگاه پیام نور به چه صورتی شکل می گیرد؟
کلاس های مجازی در دانشگاه پیام نور از طریق سامانه سامانه سمیاد فنی حرفه ای صورت می گیرد.
نام کاربری و رمز عبور سامانه سمیاد از چه طریقی باید دریافت شود؟
اطلاعات مورد نظر دانشجویان و اساتید از طریق از سوی سامانه تعیین می شود.
رمز عبور برای ورود به سامانه سمیاد همان کدملی است؟
بله رمز عبور همان کدملی است.