تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق

نیکی هیلی: برجام توافقی بسیار خطرناک و آرزوی مرگ اسرائیل است

سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل با انتقاد از گفت‌وگو جهت احیای برجام، از تداوم حمایت آمریکا از تل آویو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد که برای اعلام تداوم حمایت به فلسطین اشغالی سفر کرده گفت که آمریکا جدای از این اینکه چه افرادی در راس قدرت هستند، همراه با (رژیم) اسرائیل هستند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «نیوز مکس» «نیکی هیلی» سفیر اسبق آمریکا در گفت‌‌وگو با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر سابق (رژیم) اسرائیل دوست آمریکاست و او تل آویو را به سطحی جدیدی رساند.

 

وی با تبریک به «نفتالی بنت» به عنوان نخست وزیر جدی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو و حزب ائتلافی و موافقت آن‌ها در باره توافق هسته‌ای ایران گفت، نمی خواهیم بار دیگر پول به دست ایران بیافتد و جهان خطرناک‌تر شود.

 

روز یکشنبه رأی‌گیری در کنست رژیم صهیونیستی در خصوص کابینه نفتالی بنت برگزار شد و ۶۰ نماینده کنست به کابینه بنت رأی اعتماد دادند و ۵۹ نفر با آن مخالفت کردند و بنت به عنوان نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی سوگند یاد کرد و به ۱۲ سال دوران نخست‌وزیری نتانیاهو پایان داد و به عنوان سیزدهمین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس سی‌وششمین کابینه این رژیم آغاز به کار کرد

 

به گزارش نیوز مکس، نیکی هیلی با ذکر این که نباید درباره احیای برجام گفت وگویی صورت گیرد، گفت: «جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با صرف انرژی بسیاری خواستار بازگشت به برجام است. برجام توافقی بسیار خطرناک و آرزوی مرگ اسرائیل است. شما قصد دارید به آنها پول بدهید سلاح اتمی بسازند.»

 

«یائیر لاپید» وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی نیز دوشنبه مدعی شد: «برجام،‌ یک توافق بد است و ما هر کاری بتوانیم برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتم انجام می‌دهیم.»

 

لاپید طی دیداری با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه سابق این رژیم در دفتر کارش گفت: «ما باید به سرعت برای بازگشت [آمریکا] به توافق هسته‌ای ایران آماده شویم. این یک توافق بد بود. من با آن مخالف بودم و هنوز هم هستم.»

 

وی با تاکید بر لزوم تغییر رویکرد این رژیم در قبال توافق هسته‌ای ایران، افزود: «اسرائیل می‌تواند با تغییر رویکرد خود،‌ بیشتر از اکنون روی آن (برجام) اثر بگذارد. ما این کار را با بِنِت انجام می‌دهیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار