کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

حسین سازور همچنان در بخش ICU

یکی از مداحان هیأت موج الحسین گفت: حسین سازور مداح اهل‌بیت (ع) به تهران منتقل شده است و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ولیعصر (عج) بستری است و الحمدالله رو به بهبود است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۷۲
به گزارش راهبرد معاصر ، محمد معراجی از مداحان هیأت موج الحسین  با اشاره به آخرین وضعیت حاج حسین سازور مداح اهل‌بیت (ع) اظهارداشت: این مداح کشور به تهران منتقل شده است و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ولیعصر (عج) بستری است، البته بناست ایشان به بیمارستان دیگری جهت ادامه درمان منتقل شوند.

وی اضافه کرد: حسین سازور متأسفانه در این سانحه، از ناحیه دنده و ریه دچار صدماتی شده‌اند و بناست تحت عمل جراحی قرار گیرند.

معراجی با بیان اینکه سطح هوشیاری این مداح کشور به وضع مناسبی رسیده است، افزود: روز گذشته باحضور پزشکان ایشان توانستند دست و پای خود را به حرکت دربیاورند و همچنین مقداری غذا میل کنند. البته با دستور پزشک معالج فعلاً امکان ملاقات حضوری وجود ندارد و تقاضا می‌شود دوستان تا اطلاع‌ثانوی به بیمارستان مراجعه نکنند.

این مداح هیأت موج‌الحسین گفت: جلسه دیشب این هیأت با سخنرانی حجت‌الاسلام معراجی و مداحی منصور ارضی، محمود کریمی و سعید حدادیان برگزار شد، البته مداحانی همچون سیدمجید بنی‌فاطمه، محمدحسین حدادیان، ابراهیم رحیمی، احمد نیک‌بختیان و تنی چند از ذاکرین در مسام حضور داشتند و برای سلامتی حسین سازور مداح اهل‌بیت (ع) نیز دعا کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت کلی حسین سازور رو به بهبود است و ان شاء الله با دعای مردم سلامتی کامل حاصل شود.

براساس این گزارش،‌ حسین سازور مداح اهل بیت (ع) که در قالب قرارگاه جهادی هیأت موج‌الحسین برای خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان روستای بدریه و همچنین روستاهای اطراف این منطقه در استان خوزستان حضور پیدا کرده بود، در بازگشت در حوالی شهرستان پلدختر در استان لرستان دچار سانحه تصادف شد و در بیمارستان بستری شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار