ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

هجوم مارها به شهر بعد از سیل اخیر همدان

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: بروز بارندگی های اخیر موجب خروج مارها از لانه هایشان شده است اما این وضعیت به هیچ وجه نگران کننده نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی صفی خانی روز چهارشنبه بیان کرد: مار حیوانی خونسرد است و با توجه به درجه حرارات هوا و تغییرات اقلیمی، شرایط زیستی را تنظیم می کند.

 

وی اضافه کرد: با توجه به احتمال بارندگی هوا و خروج مارها از لانه هایشان محیط زیست با صدور اطلاعیه ای در این باره هشدارهای لازم را داده بود.

 

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار داشت: بعد از بارندگی های شدید برخی حیوانات از جمله مار دچار استرس شده و از لانه خارج می شوند.

 

صفی خانی بیان کرد: اما این استرس کوتاه مدت بوده و حیوان بعد از احساس امنیت و تخلیه شدن آب موجود دوباره به لانه خود بازمی گردد.

 

وی افزود: شرایط اقلیمی همدان مستعد زیست گونه های مختلف مار است و در تمامی نقاط این استان این خزنده دیده می شود.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان ادامه داد: تاکنون گزارشی مبنی بر کشتار مارها توسط مردم ارائه نشده است اما مشاهدات گویای این است که برخی اقدام به کشتن تعدادی مار کردند.

 

صفی خانی اضافه کرد: بسیاری از شهروندان در صورت مواجهه با مار در نخستین واکنش اقدام به کشتن آن می کنند یا در بهترین حالت آن را گرفته و در داخل شیشه حاوی الکل قرار می دهند.

 

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان تاکید کرد: کشتار مارها دخالت در چرخه طبیعی محیط زیست است و این اقدام موجب افزایش دیگر آفات می شود.

 

وی اظهار داشت: پس از کشتار این گونه جانوری، مردم برای دفع آفات به سموم متوسل می شوند در حالی که استفاده از سموم موجب از بین رفتن دیگر گونه ها در طبیعت می شود.

 

، به دنبال بارش های شدید باران در هفته های اخیر، فیلم ها و عکس هایی مبنی بر مشاهده گله ای مارها در مناطق مختلف استان از جمله آبگیرها و سدها منتشر شده است.

ارسال نظر