وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اولیانوف: مذاکرات وین بعد از انتخابات ایران ادامه می‌یابد

رئیس هیئت نمایندگی روسیه در رایزنی‌های وین گفت: مذاکرات پیرامون احیای برجام با وجود وقفه پیش‌آمده به‌دلیل برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، متوقف نمی‌شود و همچنان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که ریاست هیئت نمایندگی روسی در مذاکرات پیرامون برجام در وین را به‌عهده دارد، اعلام کرد که رایزنی‌ها درباره احیای توافق هسته‌ای با ایران، پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور ادامه خواهد یافت.

 

اولیانوف در گفتگو با این خبرگزاری گفت: «اکنون دیگر به‌طور کامل مشخص شده است که تا تاریخ 18 ژوئن (28 خرداد ماه)، زمانی که در جمهوری اسلامی ایران انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد، موفق نخواهیم شد به هیچ توافقی در خصوص احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) دست پیدا کنیم، البته توافق شده است که مذاکرات در وین بعد از انتخابات در ایران همچنان ادامه یابد.»

 

این دیپلمات بلندپایه روس در پاسخ به این سؤال که آیا به‌عقیده وی روند مذاکرات در وین متوقف شده است، توضیح داد: «چنین ارزیابی از مذاکرات اشتباه است و با واقعیات مطابقت ندارد، برای اینکه روند مذاکرات در حال پیشرفت است، هرچند این روند به‌سرعتی که در ابتدا انتظار می‌رفت، پیش نرفته است.»

 

اولیانوف همچنین تأکید کرد که نتیجه نهایی مذاکرات پیرامون برجام باید به احیای کامل توافقنامه هسته‌ای با ایران منجر شود.

 

نماینده روسیه پیش از این، از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست کرده بود که از سیاسی کردن مذاکرات پیرامون برجام خودداری کند و به‌سمت همکاری آرام با تهران در زمینه برنامه هسته‌ای ایران بازگردد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار