کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

اولیانوف: مذاکرات وین بعد از انتخابات ایران ادامه می‌یابد

رئیس هیئت نمایندگی روسیه در رایزنی‌های وین گفت: مذاکرات پیرامون احیای برجام با وجود وقفه پیش‌آمده به‌دلیل برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، متوقف نمی‌شود و همچنان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که ریاست هیئت نمایندگی روسی در مذاکرات پیرامون برجام در وین را به‌عهده دارد، اعلام کرد که رایزنی‌ها درباره احیای توافق هسته‌ای با ایران، پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور ادامه خواهد یافت.

 

اولیانوف در گفتگو با این خبرگزاری گفت: «اکنون دیگر به‌طور کامل مشخص شده است که تا تاریخ 18 ژوئن (28 خرداد ماه)، زمانی که در جمهوری اسلامی ایران انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد، موفق نخواهیم شد به هیچ توافقی در خصوص احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) دست پیدا کنیم، البته توافق شده است که مذاکرات در وین بعد از انتخابات در ایران همچنان ادامه یابد.»

 

این دیپلمات بلندپایه روس در پاسخ به این سؤال که آیا به‌عقیده وی روند مذاکرات در وین متوقف شده است، توضیح داد: «چنین ارزیابی از مذاکرات اشتباه است و با واقعیات مطابقت ندارد، برای اینکه روند مذاکرات در حال پیشرفت است، هرچند این روند به‌سرعتی که در ابتدا انتظار می‌رفت، پیش نرفته است.»

 

اولیانوف همچنین تأکید کرد که نتیجه نهایی مذاکرات پیرامون برجام باید به احیای کامل توافقنامه هسته‌ای با ایران منجر شود.

 

نماینده روسیه پیش از این، از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست کرده بود که از سیاسی کردن مذاکرات پیرامون برجام خودداری کند و به‌سمت همکاری آرام با تهران در زمینه برنامه هسته‌ای ایران بازگردد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار