المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

بیانیه مشترک پوتین و بایدن درباره جنگ اتمی

بیانیه مشترک پوتین و بایدن درباره جنگ اتمی روسای جمهور روسیه و آمریکا در خاتمه نخستین دیدار در بیانیه مشترک برآغاز گفت‌وگوی دیگر دوجانبه راهبردی درآینده نزدیک و کنترل تسلیحات تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۱۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، پس از برگزاری نشست بین روسای جمهور روسیه و آمریکا در شهر ژنو سوئیس، سران دو کشور بیانیه مشترکی صادر کردند.

 

به گزارش خبرگزاری «آرمنا پرس» به نقل از کرملین در این بیانیه آمده است: «ما "جوزف آر. بایدن"، رئیس جمهورآمریکا و "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه خاطر نشان می‌کنیم که ایالات متحده و روسیه نشان داده اند که حتی در دوره‌های پرتنش می‌توانند در اهداف مشترک قابل پیش بینی در حوزه راهبردی، کاهش خطر درگیری‌های نظامی و تهدید جنگ اتمی پیشرفت کنند.»

 

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «تمدید اخیر پیمان "نیو استارت" نمونه‌ای از تعهد ما در زمینه کنترل تسلیحات اتمی است. امروز، ما این اصل را دوباره تایید می‌کنیم که جنگ هسته‌ای فاتح ندارد و هرگز نباید وارد چنین جنگی شد.»

 

در خاتمه این بیانیه آمده است: «مطابق با این اهداف، ایالات متحده و روسیه در آینده نزدیک یک گفت‌وگوی دوجانبه با ثبات و راهبردی را آغاز خواهند کرد. از طریق این گفت‌وگو ما در تلاشیم تا زمینه اقدامات جهت کنترل تسلیحات و کاهش خطرهای آینده را فراهم کنیم.»

 

منابع خبری عصر چهارشنبه از مذاکرات روسای جمهور روسیه و آمریکا در سوئیس خبر دادند. «دیمتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین گفت که دو دور مذاکرره بین پوتین و بایدن انجام شد. پسکوف گفت که دور اول مذاکرات حدود 2 ساعت طول کشید.

 

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز در این زمینه گزارش داد که بایدن در نشست نخست به پوتین گفت، همیشه بهتر است که دیدار رو در رو برگزار شود.

 

این دو آخرین بار یک دهه پیش با یکدیگر ملاقات داشتند رئیس‌جمهور سوئیس پیش از دیدار آن‌ها، به صورت جداگانه از هر دو نفر استقبال کرد و در حالی که بین این دو رئیس‌جمهور ایستاده بود ورود آن‌ها به «شهر صلح» را خوش‌آمد گفت.

 

پوتین پس از ورود به «ویلا لاگرانژ» محل نشست، ابراز امیدواری کرده بود که نشست با بایدن «مثمرثمر» باشد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار