سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ورود بزرگ‌ترین محموله واکسن کرونا به کشور

سخنگوی جمعیت هلال احمر از ورود دو میلیون دوز واکسن‌ کرونا به کشور در صبح روز پنجشنبه ۲۷ خرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۱۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدحسن قوسیان‌مقدم گفت: بزرگ‌ترین محموله واکسن کرونا از ابتدا تاکنون صبح پنجشنبه ۲۷ خرداد به تهران می‌رسد.

 

وی افزود: در چهارمین مرحله از ورود واکسن کرونا به ایران، دو میلیون دز واکسن جهت توزیع تحویل مقامات وزارت بهداشت می‌شود.

 

قوسیان‌ مقدم گفت: تاکنون جمعیت هلال احمر در سه مرحله، به ترتیب ۴۰۰ هزار دوز، یک میلیون دوز و در مرحله سوم هم یک میلیون دز دیگر واکسن خریداری و به ایران منتقل کرده است.

 

وی تاکید کرد: جمعیت هلال احمر در این مرحله دو میلیون دز واکسن خریداری کرده و به ایران منتقل می‌کند و امیدوار است که با همکاری شرکای بین المللی بتواند تا هنگامی که نیاز به واکسن وجود دارد از این ظرفیت خود در جهت خدمت‌رسانی به ملت بزرگ ایران استفاده کند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار