سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آمار کرونا در ایران امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۰+ تعداد شهرهای قرمز

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد:متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۲ هزار و ۶۱۹ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 17
کد خبر: ۹۲۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:تا کنون ۴ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۱۴۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۸۸۶ هزار و ۱۰۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۲۵۵ دُز رسید.

 

از دیروز تا امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۲۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۹۶ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۷۰ هزار و ۴۲۶ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۲ هزار و ۶۱۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۷۰۸ هزار و ۷۴۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

سه هزار و ۳۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۲۲ میلیون و ۶۹ هزار و ۸۴۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۵۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند./فارس

 

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار