اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

عارف پس از شرکت در انتخابات: مردم صاحب انقلاب هستند

عارف پس از شرکت در انتخابات: مردم صاحب انقلاب هستند رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: مردم صاحب انقلاب هستند و منویات مردم باید در چارچوب قانون اساسی و از طریق صندوق های رأی اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (جمعه ۲۸ خردادماه) در حسینیه جماران پس از انداختن رأی خود در صندوق آرا در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نظام ما، نظام جمهوری اسلامی است و بُعد جمهوریت نظام یعنی حضور مردم در انتخابات و انتخابات هم با صندوق رای محقق می شود.

 

وی افزود: حضور مردم در سنوات گذشته علی رغم مشکلات، مسائل و گله‌ها همواره وجود داشته و در این دوره گله‌های مردم جدی‌تر از گذشته است و نگرانی که حداقل بخشی از نخبگان جامعه داشته اند احساس می‌شد که برخی از عوامل و نهادهای مسئول علاقه‌مند هستند که نظام و جمهوریت را به سمت یکدست شدن جلو ببرند که امیدواریم با حضور جدی مردم همچون انتخابات گذشته، حرف آخر را بزنند و منتخبین آنها در راستای قانون اساسی و منویات امام (ره) و آرمان‌هایی که دغدغه انقلاب بوده در جهت رفع مشکلات مردم گام بردارند.

 

رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات گفت: مردم صاحب انقلاب هستند و منویات مردم باید در چهارچوب قانون اساسی و از طریق صندوق های رای اجرایی شود. این بار بخش هایی از مردم بیش از گذشته از نهادهای نظارتی و اجرایی گله داشتند و احساس می‌شد بخش هایی از جامعه نمایندگان خود را در پای صندوق رای نمی‌بینند.

 

عارف تاکید کرد: مشکلات و مسائل در فضای بعد از انتخابات به طور جدی مورد بررسی قرار بگیرد و پرونده این قبیل گلایه ها و شکایت ها بسته شود و مردم با آرامش و نگاه مثبت‌تری پای صندوق های رای حاضر شوند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به این پرسش که برخی از اصلاح طلبان تاکید دارند که پای صندوق رای حضور نمی‌یابند، گفت: چرا موضوع را جناحی می‌کنید؟ اصلاح طلبان و اصولگرایان به عنوان دو جریان اصلی دغدغه مردم و نظام دارند. طبیعتا بخش هایی از جامعه از طرف خود نمایندگانی را نمی‌بینند.

 

وی افزود: مثلا در جریان انتخابات ریاست جمهوری علی رغم معرفی ۹ چهره از سوی نهاد اجماع‌ساز اصلاح طلبان هیچ یک از آنان تایید صلاحیت نشدند؛ بنابراین در این شرایط نمی توان انتظار حضور حداکثری داشت. اما علی رغم این شرایط توصیه جریان اصلاحات به همه مردم حضور حداکثری بوده است و امیدواریم امروز مردم نشان دهند علیرغم گله ها حضور می یابند.

 

عارف در مورد عملکرد شورای نگهبان تصریح کرد: ما از نهادهای نظارتی به ویژه شورای نگهبان گله داریم و اتفاقاتی که افتاد مسبوق به سابقه بوده است. امیدواریم با تذکراتی که داده شده و تذکرات مقام معظم رهبری که امیدواریم برای آخرین بار باشد، نهادهای نظارتی مُر قانون را عمل کنند و جای مردم تصمیم‌گیری نکنند و اجازه دهند افرادی که شرایط حداقلی را دارند خود را در معرض رای بگذارند و مردم تصمیم نهایی را بگیرند که این بُعد جمهوریت نظام را تقویت می کند و تقویت این بُعد یعنی حل همه مشکلات داخلی و خارجی./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار