نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400-راهبرد معاصر

نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400

نتایج انتخابات میاندوره ای مجلس یازدهم همزمان با انتخابات ریاست جمهوری 1400 توسط وزارت کشور اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۲۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم امروز 29 خرداد 1400 مشخص می شود تا تکلیف کرسی های خالی مجلس شورای اسلامی مشخص گردد. طبق اعلام وزارت کشور میزان مشارکت در انتخابات میان دوره ای مجلس از میزان مشارکت دو سال قبل در انتخابات مجلس 98 بیشتر بوده است. در ادامه نتیجه نهایی برندگان انتخابات میاندوره ای مجلی در حوزه های انتخابیه مختلف را ملاحظه می کنید:

 

انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی از ساعت ۷ صبح ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ آغاز و تا ساعت ۲ بامداد ۲۹ خرداد ادامه داشت لازم به ذکر است که برگزاری این انتخابات همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات مجلس خبرگان و همچنین انتخابات شورای شهر و روستا بود.

 

 

فرایند شمارش آراء انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400

فرآیند شمارش آراء توسط وزارت کشور آغاز شده است و در این بخش به ترتیب آرای ریاست جمهوری، خبرگان رهبری و میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی و نهایتا شوراهای شهر و روستا شمارش می‌شود.

 

نتایج انتخابات 1400 مجلس یازدهم

 

تعداد کرسی های خالی مجلس یازدهم

تعداد کرسی های خالی مجلس یازدهم که در انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در شش حوزه انتخابیه «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «تفرش، آشتیان و فراهان»، «بهار و کبودرآهنگ»، «گچساران و باشت»، «آستانه اشرفیه» و «میانه» می باشد در روز گذشته 28 خرداد 1400 همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 1400 برگزار شد و نتایج نیز اعلام گردید. 

 

بر اساس اعلام اخرین نتایج تکلیف کرسی های خالی مجلس یازدهم در ۶ حوزه انتخابیه مشخص شد.

 

 

محمداسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس شد
۱۴۰۰/۰۳/۳۱ - ۱۴:۴۸

محمد اسماعیل کوثری در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در تهران حائز اکثریت آرای مردم شد.


 شکرالله حسن بیگی، رییس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به پایان شمارش آرای انتخابات میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، اعلام کرد: از مجموع یک میلیون و ‌808 هزار و 238 رای، اسماعیل کوثری با کسب 345 هزار و 645 رای به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تهران شمیرانات ری، اسلامشهر و پردیس به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 

 

نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400

حوزه انتخابیه تهران 30 کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که به علت فوت فاطمه رهبر بر اثر بیماری کرونا یک کرسی خالی شده بود.

 

مرحوم فاطمه رهبر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در سال 98 برگزار شد، با کسب 787٬485 توانست به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کند.

 

انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی علاوه بر تهران، در 5 استان دیگر برگزار شد.

 

استانهای مرکزی شامل (تفرش، آشتیان و فراهان)، همدان (بهار و کبودرآهنگ)، کهگیلویه و بویر‌احمد شامل (گچساران و باشت)، گیلان شامل (آستانه اشرفیه) و آذربایجان شرقی شامل (میانه)، 5 استانی بودند که انتخابات میان دوره‌ای مجلس در آنجا برگزار شد.

 

با پایان رای‌گیری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس، اسامی نفرات برگزیده مشخص شد.

نماینده مجلس مردم شهرستان های بهار و کبودراهنگ در انتخابات 1400
۱۴۰۰/۰۳/۳۰ - ۱۱:۴۵

 فرماندار بهار گفت: «فتح الله توسلی» در یازدهمین دوره انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی، با کسب بیشترین آرای ماخوذه به عنوان نماینده مردم شهرستان های بهار و کبودراهنگ راهی خانه ملت در بهارستان شد.

 

"احسان قنبری" اظهار داشت: ۶۹ داوطلب برای تکیه زدن بر کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ نام‌نویسی کردند که از نظر مدرک تحصیلی، ۵۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۹ نفر دکترا، ۶ نفر لیسانس و چهار داوطلب حوزوی بودند.

 

وی اضافه کرد: به دنبال بررسی صلاحیت ها در هیات اجرایی و نظارت و رد صلاحیت و انصراف شماری از داوطلبان میان دوره ای مجلس در نهایت ۲۰ داوطلب در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ برای تصدی یک کرسی مجلس در ۲۸ خرداد سالجاری به رقابت پرداختند.

 

فرماندار بهار ادامه داد: به دنبال پایان رای گیری و شمارش آرا مشخص شد که از بین ۲۰ داوطلب، «فتح الله توسلی» بیشترین آرا را کسب کرده که به زودی آرای داوطلبان رسانه ای می شود.

 

قنبری با بیان اینکه حدود ۵۶ درصد واجدین شرایط در شهرستان های بهار و کبودراهنگ در انتخابات میان دوره ای مجلس شرکت کردند افزود: ۱۲۰ شعبه در شهرستان بهار و ۱۴۷ شعبه در شهرستان کبودرآهنگ آرای مردم را برای انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم جمع آوری کرد.

 

استان همدان با ۱۰ شهرستان دارای هفت حوزه انتخابیه و ۹ کرسی در مجلس شورای اسلامی است که حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ دارای یک نماینده در خانه ملت است.

 

«عیسی جعفری» نماینده مردم شهرستان های بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی که سابقه نمایندگی مجلس از این حوزه انتخابیه در دوره های گذشته را نیز در کارنامه خود دارد ، تیرماه سال ۹۹ به دلیل ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.

 

بنابراین همزمان با انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی نیز در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ در ۲۸ خرداد سال جاری برگزار می شود.

نتایج انتخابات میان دوره مجلس یازدهم در انتخابات 1400
۱۴۰۰/۰۳/۳۰ - ۱۱:۰۱

نخستین انتخابات میان‌دوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 6 حوزه انتخابیه در 6 استان شامل تهران شمال (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس)، مرکزی شامل (تفرش، آشتیان و فراهان)، همدان (بهار و کبودرآهنگ)، استان کهگیلویه و بویر‌احمد شامل (گچساران و باشت)، گیلان شامل (آستانه اشرفیه) و آذربایجان شرقی شامل (میانه) برگزار شد.

ردیف نام استان حوزه انتخابیه میزان مشارکت نماینده منتخب میزان آرا گرایش سیاسی
1 تهران تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس   محمد اسماعیل کوثری 345 هزار و 645 رای  
2 مرکزی تفرش، آشتیان و فراهان 51 درصد

ولی‌الله بیاتی

11 هزار و 597 رأی اصو‌لگرا
3 گیلان آستانه اشرفیه 56 درصد ابراهیم نجفی 43 هزار و 182 رأی ائتلاف
4 آذربایجان شرقی میانه 59 درصد سیدمرتضی حسینی 11 هزار و 950 رأی اصولگرا
5 همدان بهار و کبودرآهنگ 51 درصد فتح‌الله توسلی 36 هزار و 293 رأی اصولگرا
6 کهگیلویه و بویر‌احمد گچساران و باشت 62 درصد سید ناصر حسینی‌پور 24 هزار و 750 رأی اصولگرا

 

نتایج انتخابات میان دوره مجلس یازدهم آشتیان، تفرش و فراهان در انتخابات 1400
۱۴۰۰/۰۳/۳۰ - ۱۰:۴۷

طبق اعلام ستاد انتخابات استان مرکزی، ولی الله بیاتی با کسب 11 هزار و 597 رأی به عنوان منتخب مردم آشتیان، تفرش و فراهان در انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم معرفی شد.

 

پس از ثبت نام داوطلبان میان دوره‌ای دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آشتیان، تفرش و فراهان و بررسی صلاحیت داوطلبان در نهایت تعداد ۴۱ نامزد به رقابت انتخاباتی پرداختند.

 

طبق اعلام ستاد انتخابات استان مرکزی، در میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان بالغ بر ۴۰ هزار و ۱۹ رأی اخذ شد که ولی‌الله بیاتی با ۱۱ هزار و ۵۹۷ رأی به عنوان نماینده مردم این حوزه انتخابیه به مجلس شورای اسلامی معرفی شد تا پس از تأیید اعتبارنامه به عنوان نماینده مردم این منطقه وارد مجلس شود.

 

تعداد آرای نفرات اول تا چهارم به این شرح زیر است: ولی الله بیاتی ۱۱ هزار و ۵۹۷ رأی مهدی شهبازی با ۴ هزار و ۹۸۲ رأی، مرتضی دستجانی ۴ هزار و ۹۵۴ رأی، امیررضا واعظ آشتیانی ۴ هزار و ۸۲۷.

 

در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تفرش آشتیان و فراهان در اسفند ماه ۱۳۹۸ نتایج زیر بدست آمد: نفر اول سینا کمالخانی با کسب ۱۳ هزار و ۷۵۲ رأی، نفر دوم محمد حسینی با ۱۰ هزار ۹۰ رأی، نفر سوم امیررضا واعظی آشتیانی با ۵ هزار و ۲۷۲ رأی و ولی الله بیاتی با ۳ هزار و ۴۶۴ رأی؛ اما به دلیل مشکلی که در مدرک تحصیلی سینا کمالخانی وجود داشت اعتبار نامه وی برای ورود به مجلس یازدهم تأیید نشد.

 

ولی الله بیاتی متولد ۱۳۴۰ در تفرش و فارغ التحصیل فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد است و سابقه خدمت در سپاه پاسداران و ریاست شورای اسلامی شهر قم در دوره پنجم این شورا را در کارنامه خود دارد.

نتیجه انتخابات میان دوره مجلس یازدهم حوزه انتخابیه میانه
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۸

انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم در حوزه انتخابیه میانه قرار بود بیست و یکم شهریور ماه امسال همزمان با سراسر کشور برگزار شود که به دلیل ردصلاحیت یکی ۲ نامزد راه یافته به دوره دوم، لغو شد و انتخابات این حوزه نیز در روز گذشته 28 خرداد 1400 برگزار شدو نتیجه انتخابات میان دوره میانه را پس از اعلام ستاد انتخابات کشور خواهیم آورد.

نتیجه انتخابات میان دوره مجلس حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ امروز 29 خرداد 1400
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۷

با تشکیل مجلس و تایید اعتبارنامه ها، تعداد دیگری از نمایندگان به کرونا مبتلا شدند اما عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در برابر این بیماری شکست خورد و درگذشت و طبق اعلام وزارت کشور انتخابات این حوزه نیز همزمان با انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در ۲۸ خرداد ماه 1400 برگزار می شود. و امروز 29 خرداد 1400 پس از برگزاری انتخابات میان دوره مجلس یازدهم نتایج اعلام می شود.

نتایج انتخابات میان دوره مجلس یازدهم حوزه انتخابیه گچساران امروز 29 خرداد
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۵

پس از ورود منتخبان به مجلس یازدهم و در جریان رسیدگی به اعتبارنامه ها که در اول هر دوره پارلمان انجام می شود، تعدادی از نمایندگان به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب گچساران اعتراض کردند که با رای منفی کمیسیون تحقیق و نمایندگان در صحن علنی مجلس اعتبارنامه این منتخب تصویب نشد و وی مجبور به ترک مجلس شد و پرونده انتخابات این حوزه نیز به خرداد ماه سال 1400 ارجاع شد.که در نتیجه امروز 29 خرداد 1400 نتیجه انتخابات میان دوره ای مجلس که دیروز همزمان با انتخابات ریاست جمهوری 1400 برگزار شد اعلام می شود.

نتیجه انتخابات میان دوره حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۳

پس از اعلام نتایج انتخابات، شورای نگهبان با توجه به اسنادی که در دست داشت صلاحیت سینا کمالخانی منتخب مردم و تفرش را به دلیل جعلی بودن مدرک وی که از یکی از موسسات غیر معتبر اخذ شده بود را رد کرد و انتخابات این حوزه نیز به خرداد ماه سال 1400 موکول شد. نتیجه انتخابات میان دوره حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان را در امه خبر پس از شمارش آرا در امروز 29 خرداد 1400 را در ادامه مشاهده خواهید کرد.

حوزه‌های انتخابیه تهران،آستانه اشرفیه
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۱

پیش از تشکیل مجلس یازدهم، فاطمه رهبر منتخب مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و محمدعلی رمضانی، منتخب مردم آستانه اشرفیه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا و به دلیل داشتن بیماری‌ زمینه‌ای فوت کردند و با اعلام وزارت کشور مقرر شد تا انتخابات این دو حوزه در خرداد ماه1400برگزار شود. و امروز 29 خرداد 1400 پس از برگزاری انتخابات میان دوره مجلس یازدهم در روز گذشته 28 خرداد نتایج اعلام می شود.

 

نتایج انتخابات میان دوره مجلس یازدهم 29 خرداد 1400
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۴۰

نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400

 

با پایان رای‌گیری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس، اسامی نفرات برگزیده مشخص شد.

نماینده منتخب میزان رای حوزه انتخابیه
اسماعیل کوثری 345 هزار و 645 رای تهران
ولی الله بیاتی 11 هزار و 597 رأی تفرش، آشتیان و فراهان
ابراهیم نجفی 43 هزار و 182 رأی آستانه اشرفیه
سیدمرتضی حسینی 11 هزار و 950 رأی میانه
فتح‌الله توسلی 36 هزار و 293 رأی بهار و کبودرآهنگ
سید ناصر حسینی‌پور 24 هزار و 750 رأی گچساران و باشت

 

  

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۰:۳۶

اخبار رسمی و غیررسمی به روز رسانی می شود...

 

 

علت خالی ماندن 6 کرسی مجلس یازدهم 

این شش کرسی به دلیل فوت نمایندگان بر اثر بیماری کرونا، ردشدن اعتبارنامه در مجلس و ردشدن صلاحیت توسط شورای نگهبان در سال ۹۹ خالی مانده است.

 

نتایج انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم 29 خرداد 1400

 

 

نمایندگان کدام شهرها درگذشتند

«محمدعلی رمضانی» منتخب آستان اشرفیه در روز ۱۰ اسفند ۹۸، «فاطمه رهبر» منتخب تهران در روز ۱۷ اسفند ۹۸ و «عیسی جعفری» منتخب بهار و کبودرآهنگ در روز ۲۳ تیر ۹۹ به دلیل کرونا درگذشتند.

 

 

نمایندگان درگذشته مجلس یازدهم

علت خالی ماندن کرسی میانه

کرسی دوم حوزه انتخابیه میانه به دلیل نرسیدن به حد نصاب خالی ماند و این انتخابات به دور دوم کشیده شد اما صلاحیت یکی از دو کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات توسط شورای نگهبان رد شد و به همین دلیل دور دوم انتخابات مجلس یازدهم در حوزه انتخابیه میانه لغو شد.

 

رد اعتبارنامه تاجگردون

اعتبارنامه «غلامرضا تاجگردون» منتخب گچساران توسط نمایندگان مجلس رد شد. صلاحیت «سینا کمالخانی» منتخب تفرش به دلیلی جعلی بودن مدرک تحصیلی توسط شورای نگهبان رد شد.

 

ماجرای رد اعتبارنامه تاجگردون

ماجرای رد اعتبار نامه تاجگردون

اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب گچساران، بالاخره بعد از چند ماه کش و قوس، امروز در صحن علنی مجلس توسط نمایندگان رد شد و به این ترتیب وی دیگر نمی تواند به عنوان نماینده در مجلس حضور داشته باشد.

 

حاشیه‌های غلامرضا تاجگردون به پیش از حضور وی در مجلس یازدهم و هنگام احراز صلاحیت‌ها برمی‌گردد. زمانی که اخبار اولیه احراز صلاحیت‌ها، حکایت از رد‌صلاحیت او داشت اما صلاحیت او و فریدون حسنوند، در لحظات آخر تأیید شد.

 

پس تأییدصلاحیت تاجگردون، در حالیکه پیش بینی می‌شد، حواشی‌های پیرامون او به پایان رسیده، انتشار فیلم تبلیغاتی‌اش مجددا توجهات را به سمت او برگرداند و تشکیل یک کمپین تبلیغاتی بزرگ و ریخت و پاش‌های عجیب و غریب برای یک تبلیغ انتخاباتی، موج منفی گسترده‌ای علیه او ایجاد کرد.

 

انتشار این ویدئو که جزو پربازدیدترین ویدئوهای انتخاباتی بود، این علامت سوال را کنار نام تاجگردون گذاشت که منابع تامین هزینه‌های این ریخت و پاش‌های تبلیغاتی از کجاست و نشستن بر صندلی مجلس چقدر می‌ارزد که برایش انقدر هزینه می کند؟

 

گرچه رئیس سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در واکنش‌ به این ابهامات می‌گفت که "ثروتمند است و از کودکی املاک زیادی به نامش بوده است"، اما باز هم این سؤال مطرح می‌شد که آیا چنین هزینه‌کردهایی برای او صرفه اقتصادی دارد و در دوره نمایندگی قرار است این هزینه‌ها را از چه محلی جبران ‌کند؟

 

با این حال هرچه به انتخابات نزدیک می‌شدیم، اسنادی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد که وی را به رانتخواری از جایگاه نمایندگی‌"، "فساد اقتصادی و اداری" و "دست بردن در بودجه‌های سالانه" متهم می‌کرد.

 

پس از آن هم بحث‌هایی در مورد معتبر نبودن مدرک دکترای او مطرح شد.

 

با همه این‌ اتفاقات اما مردم گچساران به او رأی دادند و برای سومین بار تاجگردون را راهی بهارستان کردند.

 

در مجلس اما اعتبارنامه تاجگردون از سوی برخی چهره‌های اصولگرا مثل علیرضا زاکانی، علی‌اکبر کریمی، روح الله نجابت، علی خضریان، سیدنظام الدین موسوی، مجتبی رضاخواه، اقبال شاکری، احمد نادری و مالک شریعتی مورد اعتراض قرار گرفت و مشخص بود که اینبار عبور از این سد برای تاجگردون آسان نیست.

 

اعتراض آنها به اعتبارنامه تاجگردون به همان گزارش تخلفات یعنی رانتخواری، فساد اداری و مالی و ... بازمی‌گشت.

 

در نتیجه اعتبارنامه تاجگردون به شعبه 12 رفت و در مرحله اول به همراه اعتبارنامه دو نماینده دیگر رد شد. پس از آن اسناد اعتراض به اعتبارنامه‌ها به شورای نگهبان ارسال شد و پس از چند روز شورا نظر خود را به مجلس داد.

 

شعبه 12 دوباره اعتبارنامه جنجالی تاجگردون را در جلسه‌ای چند ساعته بررسی کرد و نهایتا آن را با 9 رأی موافق در مقابل 7 رأی مخالف، به تایید رساند. اما فردای آن روز یعنی 21 خردادماه، علیرضا زاکانی نماینده مردم قم، در اخطاری با استناد به اصول 93، 85، 72 و 73 قانون اساسی تذکر داد که «حق نمایندگی قائم به شخص است و این حق به شعب واگذار نشده است؛ بنابراین ما نمی‌توانیم چیزی تصویب کنیم که خلاف مذهب و اصول قانون اساسی باشد».

 

پس از آن محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نیز این تذکر را به رأی گذاشت و با موافقت 159 نماینده، اعتبارنامه تاجگردون راهی کمیسیون تحقیق شد؛ البته غلامرضا تاجگردون در همان جلسه به این روند اعتراض کرد و گفت: «انتظار داشتم قبل از رأی‌گیری عنایتی داشته باشید اما اراده شما به رأ‌ی گذاشتن اخطار بود که این موضوع برخلاف اظهارنظر سخنگوی هیئت رئیسه بوده است اما تا امروز توکل به خدا کردم و حرفی نزدم».

 

به این روند، رئیس مجلس به او پاسخ داد: «ما قسم یاد کردیم و خصوصاً در هیئت‌رئیسه دو بار قسم یاد کردیم که قانون اساسی و آیین‌نامه را رعایت کنیم. وقتی اخطار قانون اساسی وجود دارد، ما این اخطار را به رأی گذاشتیم. طبق آیین‌نامه این اتفاق افتاد و نمایندگان رأی خود را دادند؛ همان‌طور که شورای نگهبان شما را تأیید کرده و در شعبه بحث شده، همان شورای نگهبان در بخش‌نامه گفته که حتما باید در مجلس این اتفاق نظر صورت بگیرد. این اتفاق نظر نبود، در نتیجه ما آن را به رأی مجلس گذاشتیم؛ پس به رأی مجلس احترام بگذاریم».

 

پس از ارجاع اعتبارنامه تاجگردون به کمیسیون تحقیق، این کمیسیون در مهلت قانونی خود به بررسی اعتبارنامه پرداخت و در تاریخ سوم تیرماه اعلام کرد که اعتبارنامه تاجگردون تأیید شده است.

 

گرچه نمایندگان معترض به اعتبارنامه تاجگردون از عدم بررسی مدارک ارائه شده از سوی معترضان در کمیسیون تحقیق گلایه داشتند. علیرضا زاکانی در سخنانی گفته بود: «کمیسیون تحقیق به وظیفه خود عمل نکرد و ما حدود یک ساعت تیترهای مفسده‌های آقای تاجگردون را بیان کردیم و اسنادمان را که بیش از 200 صفحه بود،به کمیسیون تقدیم کردیم. ما ده‌ها ساعت وقت گذاشتیم و اسناد را به هم پیوست کردیم اما هر چه اصرار کردیم حداقل 5 ساعت به ما فرصت دهید تا ابعاد مختلف اسناد را با حضور خود آقای تاجگردون توضیح دهیم، این امکان فراهم نشد».

 

البته کمیسیون تحقیق به این اعتراضات واکنش نشان داد و اعلام کرد که بجز موضوع مدرک دکترای تاجگردون و معرفی فردی برای خرید و ساخت سینمای دوگنبدان، بقیه مدارک و اسناد بررسی شده است.

 

این کمیسیون در ادامه بیانیه خود اعلام کرده بود: در مورد مدرک دکتری، بررسی‌های کمیته به اینجا رسید که مدرک ایشان که از کشور بلژیک گرفته، فاقد ارزشیابی است و خود ایشان نیز آن را قبول دارند ولی آقای تاجگردون با مدرک فوق لیسانس در انتخابات ثبت نام کرده و در تبلیغات انتخاباتی شخصا از عنوان دکتری استفاده نکرده اند هرچند طرفداران‌شان از آن استفاده کرده‌اند.

 

در نهایت پس از کش و قوس‌ها و حواشی فراوان، امروز (18 تیرماه) اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به صحن مجلس آمد. در ابتدا وکلای مردم در جلسه‌ای غیرعلنی، به مدت 15 دقیقه توضیحات معترضین و به مدت 30 دفاعیات تاجگردون را استماع کردند و پس از علنی شدن این نشست، به رد اعتبارنامه این منتخب رای مثبت دادند.

 

براین اساس با مخالفت 128 نفر از مجلس نشینان اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون رد شد و وی از حضور در مجلس یازدهم بازماند.

 

غلامرضا تاجگردون تنها منتخب مجلس یازدهم و 4 مجلس گذشته بود که اعتبارنامه‌اش رد شد چراکه در 16 سال گذشته یعنی در دوره‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم مجلس اعتبارنامه هیچ یک از منتخبان رد نشده بود و تنها در مجالس اول تا ششم شاهد رد اعتبارنامه 20 منتخب بودیم.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابوذر
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
0
سلام..واقعا امثال این آقا باید اعدام شود،،۸۵ میلیون واسه خودش حقوق زده،،خدا کنه آدمهای چشم سیر از مال دنیا به مقام کشور برسند
تحلیل های برگزیده