آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

تایید شلیک راکت به سمت پایگاه عین الاسد

یک سخنگوی ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح ضد داعش تحت هدایت آمریکا شلیک راکت به طرف پایگاه هوایی «عین الاسد» واقع در غرب عراق را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ «وین ماروتو» سخنگوی ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح ضد داعش به سرکردگی آمریکا حمله راکتی امروز (یکشنبه) به سمت پایگاه هوایی «عین‌الاسد» در عراق که در اختیار نیروهای آمریکایی است را تایید کرد.

او در توییتی در این خصوص نوشت: نیروهای امنیتی عراق (ISF) در حال انجام تحقیق درباره یک راکت کاتیوشا هستند که منفجر نشد و از سوی ناحیه البغدادی به سمت پایگاه هوایی عین‌الاسد شلیک شد.

 

وی در ادامه مدعی شد طبق گزارش‌های اولیه آسیب جانی و یا خسارتی وارد نشده است.

پیشتر برخی منابع رسانه‌ای از حمله به پایگاه هوایی عین‌الاسد در استان الانبار عراق خبر دادند. برخی منابع نیز اعلام کردند که امروز (یکشنبه - ۲۰ ژوئن)، یک فروند موشک به مکانی در نزدیکی این پایگاه هوایی اصابت کرده است و در پی آن، هواپیماهای آمریکایی بر فراز این پایگاه به پرواز درآمدند.

 

پایگاه خبری «الجزیره» لحظاتی پس از انتشار این خبر به نقل از یک منبع آگاه امنیتی نوشت که این پایگاه با راکت کاتیوشا هدف قرار گرفته شد.

این حمله در حالی صورت گرفت که دیروز یک منبع آگاه امنیتی در استان الانبار،  از ورود کاروان‌های آمریکایی حامل تجهیزات جنگی به پایگاه عین‌الاسد در غرب استان الانبار خبر داد و اعلام کرد که این کاروان‌های از استان بصره به سمت الانبار حرکت کردند.

 

 پایگاه هوایی عین‌الاسد در ۱۶۰ کیلومتری غرب بغداد، در استان الانبار و به طور مشخص در شهرستان «هیت» و  ۸ کیلومتری روستایی به نام خان‌البغدادی قرار دارد. مساحت این پایگاه ۱۰ کیلومتر یعنی چیزی برابر با مساحت منطقه سبز بغداد است و بزرگ‌ترین پایگاه فعلی نیروهای آمریکایی در عراق به شمار می‌رود که نیروهای عراقی نیز در بخشی از آن حضور دارند.

در این پایگاه اغلب اقدامات مشکوکی علیه حاکمیت ملی عراق صورت می‌گیرد و اخیرا اخباری درباره نشست مشکوک نیروهای آمریکایی با برخی سران و شیوخ عشائر و شخصیت‌های سیاسی استان الانبار در عین‌الاسد منتشر شده است.

 

به اعتقاد ناظران سیاسی، پایگاه هوایی عین‌الاسد، کانون عملیات‌های نظامی آمریکا در عراق است و در نتیجه بیش از سایر پایگاه‌ها برای این کشور خطرناک است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار