جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

افغانستان: اجازه نمی‌دهیم طالبان در کشور حاکم شود

افغانستان: اجازه نمی‌دهیم طالبان در کشور حاکم شود سرپرست وزارت دفاع افغانستان با تاکید بر آمادگی نیروهای این کشور برای دفاع مستقلانه از افغانستان گفت که اجازه تحمیل رژیم طالبان بر مردم داده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 25
کد خبر: ۹۳۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، ژنرال «بسم‌الله محمدی» سرپرست وزارت دفاع افغانستان در دیدار با «استفانو پونتیکورو» نماینده غیرنظامی ناتو در افغانستان گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان برای دفاع مستقلانه از کشورشان و مقابله با طالبان آماده هستند.

 

وی افزود: این نیروها تلاش می‌نمایند تا از جان و مال هموطنان ما محافظت کنند و به طالبان اجازه نخواهند داد که از راه جنگ و خونریزی بار دیگر رژیم نامشروع خود را بر مردم تحمیل نمایند.

 

محمدی افزود که تنها راه حل بحران افغانستان گفت‌وگوهای صلح است و طالبان نیز باید به این گفت‌وگوها تمکین کند.

 

این درحالی است که حملات طالبان همزمان با آغاز نظامیان خارجی بشدت افزایش یافته و براساس تازه‌ترین گزارش «لانگ‌وار ژورنال»، 140 شهرستان افغانستان در کنترل طالبان قرار دارد، 172 شهرستان صحنه درگیری الست و تنها 86 شهرستان تحت کنترل دولت است.

 

محمدی که به تازگی سکان هدایت وزارت دفاع افغانستان را به عهده گرفته، برای مقابله با طالبان طرح بسیج مردمی علیه این گروه را کلید زده است و دولت در حال مسلح کردن غیرنظامیان در مناطق مختلف این کشور است.

 

از سوی دیگر کارشناسان هشدار می‌دهند شبه‌نظامی‌سازی می‌تواند زمینه بحران داخلی دیگری را ایجاد کرده و حتی ممکن است سبب بروز جنگ داخلی شود./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار