چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دیدار رئیس رژیم صهیونیستی با بایدن درباره ایران

دیدار رئیس رژیم صهیونیستی با بایدن درباره ایران «رؤوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی در جمع جامعه یهودیان نیویورک اعلام کرد که در دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، درباره ایران رایزنی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر،  رئیس رژیم صهیونیستی که برای دیدار با مقام‌های آمریکایی به این کشور سفر کرده است، از رایزنی خود با جو بایدن علیه ایران خبر داد.

 

«رِؤوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه (دیروز) در جمع یهودیان نیویورک اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد و خبر داد که با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران رایزنی می‌کند.

 

پیش از این در خبرها آمده بود که ریولین برای هماهنگی درخصوص مواردی که باید درباره ایران به واشنگتن بگوید با «نفتالی بنِت» نخست‌وزیر و دیگر سران ارشد کابینه جدید این رژیم دیدار کرد. بنا بر گزارش شبکه عبری‌زبان «کان‌نیوز» جلسه مذکور برای هماهنگی پیامی درخصوص ایران است که کابینه جدید قصد دارد از طریق ریولین به واشنگتن انتقال دهد.

 

طبق این گزارش، «احتمال می‌رود اسرائیل بر موضع خود مبنی بر مخالفت درخصوص احیای توافق هسته‌ای ایران (برجام) تاکید کند اما این انتظار هم وجود دارد که پیشنهادهایی برای ایجاد تغییراتی در این توافق به آمریکا ارائه کند».

 

بنا بر گزارش رویترز، جو بایدن روز دوشنبه (امروز) در کاخ سفید با ریولین برای انجام یگ گفت‌و‌گوی مفصل درباره تلاش‌های آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران و تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.

 

بنا بر گزارش این رسانه غربی، یک منبع مطلع از دیدار امروز بایدن و ریولین گفته است که انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا در این دیدار بگوید که واشنگتن و تل‌آویو اهداف مشترکی دارند و آن این است که به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای داده نشود.

 

به گفته این منبع مطلع، رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با رئیس رژیم صهیونیستی همچنین بر حمایت واشنگتن از «حق اسرائیل برای دفاع از خود» تاکید خواهد کرد.

 

رویترز در گزارش خود خبر داد، بایدن و ریولین در دیدار امروز خودشان در کاخ سفید درباره جنگ دوازده روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه هم تبادل نظر می‌کنند.

 

پیشتر در خبرها آمده بود که آمریکا تعهد خود را برای تامین کمک های مالی بیشتر برای سامانه گنبد آهنین اعلام کرده است.

 

سفر رووین ریولین به آمریکا در شرایطی انجام شده که او قرار است هفتم جولای (۱۶ تیرماه) از منصب رئیس رژیم صهیونیستی بعد از اتمام دوره هفت ساله خود کنار برود و «اسحاق هرتزوگ» جانشین او شود.

 

ریولین در آخرین سفر خود به آمریکا به عنوان رئیس رژیم صهیونیستی قرار است در نیویورک با مقام‌ها در مقر سازمان ملل و در واشنگتن با بایدن و سران کنگره این کشور دیدار کند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار