آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند

زاکانی: دولت سیزدهم با انباشتی از مشکلات روبه‌رو است

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: دولت آینده با انباشتی از مشکلات دولت قبل روبه‌رو است که باید با کار جهادی به مبارزه آنان برود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نشست با فرزندان شاهد و ایثارگر خوزستان اظهار داشت: برای حل مشکلات باید به آرمانهای اول انقلاب برگردیم.

وی افزود: برای رسیدن به تمدن اسلامی و مقدمه سازی ظهور نیاز به الگو داریم و براساس آن نقشه اسلامی باید حرکت کنیم.

زاکانی بیان داشت: رویکرد دولت روحانی به خارج از کشور بود و این رویکرد باید به داخل بازگردد و مردم وارد میدان شوند. 

وی گفت: مردم اگر وارد میدان توسعه کشور شوند کشور به جلو می‌رود و این نیاز به مسئولان مردمی دارد. برای رسیدن به قله باید به سمت شایسته سالاری حرکت کنیم. باید دیکتاتوری مسئولان در دولت بعدی فرو بریزد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تشکر از حضور مردم در پای صندوق رای گفت:  در انتخابات 1400 مردم انقلاب را از دست برخی نااهل نجات دادند.

وی با انتقاد از بی تفاوتی مدیران دولت روحانی به فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: مدیری که نسبت به فرزندان شاهد و ایثارگر بی‌تفاوت باشد، لایق مدیریت نیست.

زاکانی گفت: زیبنده ما مسئولان نیست که هنوز خوزستان پس از 4دهه با مشکلات ابتدایی و زیرساختی روبرو است و مردم با چالش زیادی مواجه هستند.

وی گفت: دولت آینده باید اصلاح را از خود شروع کند و با چابک سازی روندها و ایجاد نگاه عدالت محور مشکلات را در کشور و بویژه خوزستان حل کند.

زاکانی گفت: دولت آینده با انباشتی از مشکلات روبرو است که باید با کار جهادی براین مشکلات فائق آید./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار