قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

کسانی که در خوزستان دست به کشته سازی میزنند از مردم نیستند

عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: عاملان کشته‌سازی در خوزستان از مردم نیستند بلکه با تحریک خارجی‌ها به دنبال گسترش ناامنی در این استان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 18
کد خبر: ۹۵۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر  احمد علیرضا بیگی عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: عاملان کشته‌سازی در خوزستان در اعتراضات اخیر ارتباطی با مردم این استان ندارند و با تحریک خارجی‌ها به دنبال گسترش دامنه ناامنی و آشوب هستند.

وی افزود: این وضعیت اعتراضی که دشمن به دنبال سوءاستفاده از آن است نتیجه سوء مدیریت‌ها در سال‌های قبل است که امروز دشمن از یک اعتراض آرام مردمی به دنبال سوء استفاده و ناامن کردن فضای خوزستان است.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: از سال‌های قبل تذکراتی به دولت درباره مراقبت در استان خوزستان و جلوگیری از بدتر شدن شرایط معیشتی مردم و پیش آمدن ناآرامی و التهابات احتمالی داده شده بود اما متأسفانه توجهی به آنها نشد.

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: ما در سال‌های قبل شاهد مشکلات فاضلاب استان خوزستان، خسارات ناشی از سیل، ریزگردها و دیگر مسائل بودیم اما در هیچ یک دولت عملکرد خوبی از خود نشان نداد.

 

وی افزود: اگرچه بعد از سیل واحدهای مسکونی بازسازی شد اما هیچ اقدامی برای اصلاح بندها و سدها صورت نگرفت و در سیل بعدی مجدد واحدهای مسکونی مردم تخریب شد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: آقای روحانی در حالی دولت را تحویل می‌دهد که شرایط کشور کاملا شرایطی ملتهب است و به هیچ رنگ و روی آرامش ندارد و همین مسأله کار آقای رئیسی در دولت بعد را سخت‌تر خواهد کرد و لذا آقای روحانی و مدیران دولتش باید درباره این وضعیت پاسخگو باشند.

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: دولت باید از مردم استان خوزستان دلجویی کند و نسبت به بهبود شرایط برای مردم خوزستان در همین فرصت کوتاه اقدامات جدی را صورت دهد./فارس

ارسال نظر