وزیر دفاع: مهمترین مسئله امروز صنعت دفاعی، تحول و پیشرفت است-راهبرد معاصر
رفع مشکل دو تابعیتی مدیران ارشد کشور تکذیب شد موافقت کمیسیون تلفیق با اختصاص ۱۱ میلیارد یورو ارز ترجیحی به کالا‌های اساسی فراخوان جمع آوری نظرات کارشناسی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر در خصوص قانون جامع ایثارگران رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند موافقت کمیسیون تلفیق با کاهش تعرفه واردات خودرو به ۶۰درصد وزیر دفاع به ونزوئلا سفر کرد تاج‌گردون: مجلس⁩ تعرفه واردات خودرو⁩ را پایین خواهد‏ آورد عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان: فوریت امروز کشور حل مشکلات اقتصادی است پزشکیان اعضای جدید شورای عالی حفاظت محیط زیست را منصوب کرد شهادت یک پاسدار در حمله تروریستی سراوان + اطلاعیه سپاه نینوا پزشکیان: درباره رفع فیلترینگ به نگاه مشترک رسیده‌ایم رونمایی از پهپاد جدید سپاه امام رضا (ع) تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود

وزیر دفاع: مهمترین مسئله امروز صنعت دفاعی، تحول و پیشرفت است

وزیر دفاع گفت: بزرگترین مسأله ای که امروز در صنعت دفاعی با آن روبرو هستیم، مسأله تحول و دگرگونی است و در واقع نوآوری های دفاعی ، مولفه اصلی اقتدار کشور و افزایش قدرت رزم نیروهای مسلح است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گردهمایی جریان تحول و پیشرفت وزارت دفاع که به میزبانی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: جریان تحول به نوعی پیشرفت و توسعه در همه زمینه ها محسوب می شود.

 

وی با بیان اینکه پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آغاز شده و تا کنون استمرار یافته و ادامه دارد گفت: در هردوره متناسب با نیازهای کشور مدل ها و الگوهای جدیدی از تحول وپیشرفت، بازطراحی و پیاده سازی شده است و ما نیز در روند حفظ، صیانت و ارتقاء قدرت دفاعی کشور به دنبال الگوهای جدیدی از پیشرفت در صنعت دفاعی کشور بوده ایم.

 

امیر حاتمی با بیان اینکه در برنامه 4 ساله وزارت دفاع هر آنچه که در این بازه زمانی می بایست به انجام برسد، عملی و محقق شده است گفت: موارد راهبردی دیگری نیز که از دوره های قبل در وزارت دفاع وجود داشته و نیاز به بستری گسترده تر برای تحقق کامل داشته است، امروز همچنان باقی است و تدوین الگو و مدل های جدید در واقع تضمینی برای استمرارآن برنامه ها و رسیدن به دستاوردهای گرانسنگی است که زمینه آن از قبل فراهم شده است.

 

وزیر دفاع الگوی طراحی شده پیشرفت و تحول در وزارت دفاع را بسیار ارزنده بر شمرد و افزود: پیشرفت از 42 ساله پیش شروع شده است و هدف امروز ما از بازطراحی و ارائه الگوی تحول این است که می خواهیم با بحث نظری، تعریف شفاف و ضابطه مند از تحول، یک باور و فهم همگانی را در درجه اول در بین متخصصان صنعت دفاعی و سپس در دل سازمان های زیر مجموعه خود به وجود آوریم و به نقطه اشتراکی برسیم که همگان بدانند به دنبال چه هستیم،اولویت ها چیست؟ به کجا می خواهیم برسیم و بخش های مختلف هر سازمان چگونه باید کار کنند.



امیر حاتمی با بیان اینکه مدل غربی ها را الگوی پیشرفت برای خود در نظر می گیرند که معمولا تناسبی با شرایط بومی ندارد: گفت: تجربه 8سال دفاع مقدس و در ادامه تحریم های سنگین دفاعی کشور، ما را به مدلی از طراحی الگوی پیشرفت رساند که امروزه با تکیه بر ظرفیت دانشمندان داخلی و روش های مبتنی بر نیاز جمهوری اسلامی، تبدیل به یکی از قدرت های جهانی شده ایم.

 

وزیر دفاع در ادامه به نقل از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تدوین الگوی پیشرفت بومی در کشور گفت: الگوهاى غربى با شرائط و مبانى و اصول خودشان، شکل پیدا کرده؛ بعلاوه اینکه در بسیاری از موارد ناموفق نیز بوده است؛

 

وی با بیان اینکه الگوى پیشرفت غربى الزاماً، یک الگوى موفق و مناسب نیست ادامه داد: درست است که آنها به قدرت رسیده‏اند، به ثروت رسیده‏اند؛ اما بشریت را دچار فاجعه کرده‏اند و امروز همه‏ى دنیا و همه‏ى بشریت از نتایج اقدامات آنها رنج میبرند.

 

وی با بیان اینکه ما در دنیایی زندگی می کنیم که به طور طبیعی دائماً در حال تغییر و تحول است تصریح کرد: بزرگترین مسأله ای که امروز در صنعت دفاعی با آن روبرو هستیم، مسألة تحول و دگرگونی است و در واقع نوآوری های دفاعی ، منشأ اقتدار کشور و افزایش قدرت رزم نیروهای مسلح است .

 

وزیر دفاع با بیان اینکه کارهاى بزرگ از ایده‏پردازى آغاز می شود افزود: این ایده‏پردازى کارى نیست که در اتاقهاى دربسته و در خلأ انجام بگیرد. باید فکرهاى گوناگون، اندیشه‏هاى گوناگون با آن سر و کار پیدا کنند، تماس پیدا کنند تا آنچه که محصول کار هست، یک چیز عملى و منطقى از آب در بیاید. پس جان کلام، این است که ما باید توسعه و پیشرفت را بازشناسى کنیم، و ببینیم برای بدنه دفاعی کشور پیشرفت مناسب و اولویت چیست و الزامات آن کدامند و این الگوی طراحی شده را دائما مورد بازنگری قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه تغییر، ایجاد هر چیزی است که با گذشته تفاوت داشته باشد اما نوآوری اتخاذ ایده‌هایی است که برای مجموعه وزارت دفاع جدید و مناسب است گفت: برای رسیدن به اقتدار آتی ناچاریم اهداف «شدن» را به اهداف «ماندن» در تراز جهانی تغییر دهیم و برای این موضوع باید از ظرفیت نخبگی کشور به درستی استفاده کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار