ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

نشست ویژه بنت با مقام های ارشد رژیم صهیونیستی پیرامون ایران و برجام

نشست ویژه بنت با مقام های ارشد رژیم صهیونیستی پیرامون ایران و برجام منابع مطلع از نشست ویژه مقام‌های ارشد صهیونیستی درخصوص مذاکرات هسته ای در وین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 04
کد خبر: ۹۴۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری صهیونیستی یکشنبه شب به وقت تهران از نشست سران ارشد این رژیم باهم برای رایزنی درباره ایران و برجام خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم اسرائیل نشستی را با «یائیر لاپید» وزیر خارجه»، «بنی گانتز» وزیر جنگ و دیگر مقام‌های ارشد امنیتی برای بحث درخصوص مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در وین و بازگشت احتمالی ایالات متحده به برجام انجام دادند.

 

این منابع خبری به جزئیات بیشتری از گفت‌وگوهای رد و بدل شده بین مقام‌های ارشد صهیونیستی اشاره نکردند.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماههای اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشورهای امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان دیدار اخیر با «فرانک والتر اشتاین مایر» رئیس‌جمهور آلمان در قدس، بار دیگر لفاظی‌های تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

 

اشتاین مایر و بنت در جریان دیدار دوجانبه در قدس از برنامه هسته‌ای ایران به عنوان «تهدید هسته‌ای ایران» یاد کردند و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که رژیم صهیونیستی «برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندی‌های نظامی هسته‌ای» مصمم است.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این دیدار بار دیگر بر مواضع ضدایرانی رژیم صهیونیستی تأکید کرد و مدعی شد که جامعه بین‌المللی نباید با بازگشت به برجام به تقویت ایران کمک کند.

 

پیش از این نیز، «روون ریولین» رئیس‌ رژیم صهیونیستی در جریان دیدار با اشتاین مایر از برلین به عنوان یک شریک قدرتمند در نبرد بدون سازش علیه ضدصهیونیست نام آورد و گفت که رئیس‌جمهور آلمان در مقابل آن‌هایی که به دنبال حذف رژیم صهیونیستی از نقشه هستند، در کنار تل‌آویو ایستاده است.

 

اخیراً وبگاه «اکسیوس» به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی گزارش کرد که تل‌آویو قصد دارد در یکسری جلسات سطح بالا با مقام‌های آمریکایی، بر رویکرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اعمال نفوذ کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار