حمله نیروهای آل‌خلیفه با گازهای سمی به تظاهرکنندگان-راهبرد معاصر
قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

حمله نیروهای آل‌خلیفه با گازهای سمی به تظاهرکنندگان

همزمان با تحریم های همه جانبه علیه انتخابات فرمایشی آل خلیفه، نیروهای مزدور وابسته به رژیم بحرین با حمله به تظاهرات مردمی که در حمایت از تحریم انتخابات برگزار شده بود، از گازهای اشک آور و سمی استفاده کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 24
کد خبر: ۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری مخالفین بحرینی گزارش کردند، مزدوران رژیم به ویژه در محله "المعامیر"در جنوب منامه پس از ناکامی در متفرق کردن تظاهرکنندگان از گازهای سمی استفاده کردند. این منابع به تلفات انسانی ناشی از این حمله وحشیانه اشاره ای نکردند.


رژیم بحرین درحالی انتخابات مجلس و شهرداری ها را آغاز کرده که سرکوب مردم، ممانعت از حضور جریان های رقیب و تحریم مخالفان، برگزاری این انتخاباترا زیر سوال برده و سازمان های حقوقی بشری از آن به عنوان انتخاباتی فرمایشی که توسط اقلیت حاکم برگزار می شود، نام برده اند.


تظاهرکنندگان بحرینی امروز (شنبه سوم آذر ماه) همزمان با برگزاری انتخابات مجلس و شهرداری‌ها با حضور در خیابان ها با حمایت از پویش "طومار مردمی"با برگزاری این انتخابات مخالفت و از اقدام علما، فعالان سیاسی و احزاب این کشور در تحریم آن حمایت کردند.


مردم با راه اندازی پویش ملی "طومار مردمی"برای انتخاب اعضای مجلس موسسان و تدوین قانون اساسی جدید بحرین، به مقابله با تصمیمات رژیم پرداختند.


بحرین در تاریخ خود تاکنون شاهد چنین تحریم گسترده و اجماع ملی درباره انتخابات و یا هر فرآیند سیاسی دیگری نبوده و این اجماع نشان دهنده حجم بحران سیاسی در رژیم آل خلیفه از سال 2011 میلادی است.


ارسال نظر