روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

واکنش کاخ سفید به ترور رئیس جمهور هائیتی

سخنگوی کاخ سفید ضمن محکوم کردن ترور رئیس جمهور هائیتی گفت، تیم امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا را از این حادثه مطلع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه ترور «ژووِنِل موئیز» رئیس‌جمهور هائیتی را «وحشتناک و غم‌انگیز» توصیف کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه‌ای گفت، دولت آمریکا در حال جمع‌آوری اطلاعات درباره این حادثه بوده و تیم امنیت ملی، آن را به اطلاع «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا خواهند رساند.

 

ساکی در افزود: «این یک جنایت وحشتناک است و بابت این رنج  ناشی از این فقدان برای مردم هائیتی که صبح هنگام بیدار شدن از خواب آن را می‌شنوند ابراز تأسف می‌کنیم».

 

سخنگوی دولت آمریکا در ادامه گفت: «ما این آمادگی را داریم که در کنار آن‌ها ایستاده و هرگونه کمکی که لازم داشته باشند برای آن‌ها فراهم کنیم».

رسانه‌های محلی امروز (چهارشنبه) به نقل از «کلود ژوزف» نخست‌وزیر موقت هائیتی گزارش دادند مهاجمان به سمت محل زندگی رئیس‌جمهور در «پورتو پرنس» پایتخت این کشور تیراندازی کردند که در این حمله همسر وی هم مورد اصابت گلوله قرار گرفت و زخمی شد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، علاوه بر رئیس جمهور هائیتی که در این حادثه ترور جانش را از دست داد، همسر وی نیز پس از چند ساعت بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان باخت.

خبرنگار روزنامه سوئیسی Le Nouvelliste به نقل از نخست‌وزیر هائیتی گزارش داده این ترور به دست گروهی از کماندوها با حضور «عناصر خارجی» انجام شده است./فارس

ارسال نظر