گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

بنت: تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا، ضمن اشتباه خواندن بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، مدعی شد تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی از گفت‌وگوی «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با هیأتی دوحزبی از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا خبر دادند.

خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللانیوز» بامداد پنجشنبه گزارش داد، بنت در گفتگو با این هیأت به سرپرستی «گرگوری میکس» گفت که هرگونه بازگشت آمریکا به برجام به همان شکل قبلی، اشتباه خواهد بود.

بر اساس این گزارش، وی با تکرار ادعا‌های بی‌اساس و تهدید‌های پوشالی علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: «اسرائیل هرگز اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح اتمی دست یابد. در هر صورت، اسرائیل می‌داند چگونه از خود دفاع کند».

شامگاه چهارشنبه نیز پایگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» به نقل از مقام‌های صهیونیستی نوشته بود بنت قصد دارد بازبینی در سیاست‌هایش در قبال ایران را قبل از دیدار با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اتمام برساند.

پیش از آن نیز «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه مانع هسته‌ای شدن ایران می‌شوند، مدعی شد تل‌آویو این کار را در زمان و مکان مناسب خود انجام خواهد داد.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماه‌های اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشور‌های امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند./فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار