دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توافق آمریکا و کره جنوبی درباره دارایی های مسدود شده ایران

خبرگزاری «یونهاپ» از توافق وزرای دارایی کره جنوبی و خزانه‌داری آمریکا برای همکاری دوجانبه در خصوص دارایی‌های مسدود شده ایران در سئول خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی گزارش کرد که «هونگ نام-کی» وزیر دارایی کره جنوبی و «جانت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز گذشته (جمعه) طی دیدار دوجانبه در «ونیز» ایتالیا توافق کردند در خصوص دارایی‌های مسدود شده ایران در سئول با یکدیگر همکاری کنند.

 

طبق این گزارش، وزیر دارایی کره جنوبی و وزیر خزانه‌داری آمریکا روز گذشته طی نشستی در خصوص همکاری‌های اقتصادی دوجانبه و موضوعات بین‌المللی با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

وزارت دارایی کره جنوبی امروز (شنبه) در این خصوص اعلام کرد که نشست یلن و هونگ نام-کی در حاشیه نشست مقام‌های ارشد مالی و اقتصادی گروه موسوم به گروه ۲۰ (G۲۰) در ونیز ایتالیا برگزار شد.

 

طبق گزارش یونهاپ، یکی از موضوعات مورد بحث دو طرف، مسئله دارایی‌های مسدود شده ایران در سئول بود و دو نماینده ایالات متحده و کره جنو بی توافق کردند در خصوص این موضوع با یکدیگر همکاری کنند.

بر اساس این گزارش، کره جنوبی به دنبال استفاده از کانال سوئیس به منظور استفاده از بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران برای فروش اقلام بشردوستانه شرکت‌های سوئیسی به جمهوری اسلامی ایران هستند.

 

پیش از این در فروردین ماه امسال، «جون سای کیون» نخست‌وزیر سابق کره جنوبی در سفر خود به ایران بر لزوم آزادی سریع دارایی‌های مسدود شده ایران تأکید کرده بود.

بدهی کره جنوبی به ایران در ازای خرید میعانات گازی در دو بانک این کشور مجموعاً به ارزش هفت میلیارد دلار است که از سپتامبر ۲۰۱۸ به بهانه تحریم‌های آمریکا پرداخت نشده است.

 

مقام‌های ایران در این مدت به صراحت به کره‌ای‌ها گفته بودند که بهانه تراشی آنها برای عدم پرداخت بدهی‌شان به مردم ایران اصلا پذیرفتنی نیست؛ چرا که ایران تحت تحریم‌های بین‌المللی از جمله شورای امنیت قرار نداشته و فقط تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اعمال شده و کره هم به عنوان یک دولت مستقل موظف به اجرای این تحریم‌ها نیست.

از طرف دیگرف اواخر اسفندماه سال ۱۳۹۹ نیز وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اطلاع داده بود که دارایی‌های مسدود شده ایران بعد از رایزنی با آمریکا آزاد خواهند شد./فارس

کلمات کلیدی: کره جنوبی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر