عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟

چند درصد مردم ایران چاقی شدید دارند؟

عاون کل وزارت بهداشت گفت: تغییر سبک زندگی و افزایش فعالیت بدنی نیازمند فرهنگ سازی و برنامه ریزی مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۶۸
به گزارش راهبرد معاصر ، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در مراسم پیاده روی خانوادگی که به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت در بوستان جوانمردان تهران برگزار شد، گفت: ۵۹ و نیم درصد مردم ایران یا چاق اند یا اضافه وزن دارند یعنی از هر 10 نفر ۶ نفر اضافه وزن دارند و 75 درصد افراد بالای ۴۵ سال نیز دچار چاقی هستند و اضافه وزن دارند یعنی از هر ۴ نفر، ۳ نفر به این عارضه دچار هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: 22.7 درصد مردم کشور شدیدا چاق هستند که در خانم ها این میزان نسبت به آقایان دو برابر بیشتر است.

همچنین چاقی در افراد بی سواد و کم سواد 2 برابر افراد با تحصیلات دانشگاهی است. به گفته معاون کل وزارت بهداشت، از هر ۱۰ ایرانی یک نفر قند خون بالا دارد که باید درمان شود و 48.1 درصد ایرانیان کلسترول بالا دارند یعنی از هر 2 نفر، یک نفر کلسترول بالا دارد.

حریرچی افزود: در کودکان نیز از هر ۴ نفر یک نفر کلسترول و تری گلیسیرید بالا دارد و ۲۷ درصد مردان و زنان ایرانی از فشار خون بالای خودشان بی اطلاع هستند و این موضوع خطرناک است.

وی در پایان تصریح کرد: راه های مقابله با همه این مشکلات، فعالیت بدنی و تغییر سبک زندگی است و این مهم نیز، نیازمند برنامه ریزی مناسب مسئولین شهری و دولتی است تا فعالیت بدنی مردم افزایش یابد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار