خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

بودجه ۱۴۰۰ خلاءهای زیادی دارد

بودجه ۱۴۰۰ خلاءهای زیادی دارد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه بودجه سال جاری مطمئن نیست، گفت: احتمالاً دولت آینده مجبور شود تا متمم بودجه سال جاری را به مجلس ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان این که مهم ترین کاری که دولت آینده باید انجام بدهد، تدوین برنامه هفتم توسعه و ارائه به مجلس است، گفت: پس از این موضوع باید به سرعت بودجه سال 1401 آماده و به مجلس ارائه شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین بحث ها نیز اصلاح ساختار بودجه است، ادامه داد: بودجه ریزی که در حال حاضر رایج است به هیچ وجه دیگر پاسخگو نیست و باید دولت آینده لایحه ای را در این زمینه تدوین و به مجلس ارائه کند تا به صورت جدی بودجه‌ریزی کشور دستخوش تغییر شود.

 

نماینده همدان در مجلس با بیان اینکه بودجه سال 1400 نیز خلاهای فراوانی دارد، اضافه کرد: متاسفانه بودجه سال جاری مشکلات عدیده ای دارد و در 6 ماهه دوم سال دولت را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند.

 

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس درباره احتمال ارائه متمم بودجه از سوی دولت آینده به مجلس، اظهار داشت: باید مشخص شود که درآمد ها و هزینه ها و کسری بودجه دولت چه میزان است و درآمدها چه میزان محقق می شود تا پس از آن اگر نیازی باشد دولت متمم بودجه را به مجلس ارائه کند.

 

حاجی بابایی با تاکید بر اینکه بودجه سال جاری مطمئن نیست، گفت: احتمالاً دولت آینده مجبور شود تا متمم بودجه سال جاری را به مجلس ارائه کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار