حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد عراقچی: ویتکاف پیغام داد که آماده مذاکره مستقیم با ایران است، اما شروط ما را نپذیرفت درگیری میان نیرو‌های پاکستانی و افغانستانی در ۷ ولایت مرزی تصرف ۲ پست نظامی پاکستان توسط نیرو‌های طالبان + ویدئو  پرتودرمانی جو بایدن برای سرطان تهاجمی پروستات سفیر ایران: در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی نداریم/ مردم ایران ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان کمک کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد واکنش سفارت ایران در کاراکاس به اعطای جایزه صلح نوبل به چهره اپوزیسیون دولت ونزوئلا نظریه‌پرداز برجسته: چرا حمله مجدد به ایران محتمل نیست؟ بیانیه جدید تروئیکای اروپا پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه ادعای سران تروئیکای اروپا: قصد مذاکره با ایران را داریم وزارت خارجه ایران تحرکات نظامی آمریکا در آمریکای لاتین را محکوم کرد بازگشت آوارگان فلسطینی به شهر غزه پس از اجرای آتش‌بس حماس خواستار دریافت پیکر یحیی السنوار و برادرش شد پشت‌پرده لیز خوردن جایزه نوبل از دست ترامپ آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

نگرانی آمریکا از اتمام فرصت برای احیای برجام

یک وبگاه آمریکایی ادعا کرد تیم مذاکره‌کننده واشنگتن در گفت‌وگوهای بازگشت به برجام، نگران است فرصت برای احیای توافق هسته‌ای ایران رو به اتمام است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌رغم کارشکنی‌های آمریکا در مسیر مذاکرات احیای برجام در وین و نپذیرفتن شرط تهران مبنی بر لزوم رفع تمام تحریم‌ها، این واشنگتن است که نگران اتمام فرصت برای بازگشت به توافق هسته‌ای شده است.

 

وبگاه «بلومبرگ» امروز (جمعه) به نقل از منبعی مطلع به مواضع تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در وین، گزارش داد که اعضای این تیم نگران هستند فرصت برای احیای برجام رو به پایان باشد.

 

این منبع - که نام و مقامش ذکر نشد - به بلومبرگ گفت از نظر دولت دموکرات آمریکا، توافق هسته‌ای ایران علی‌رغم نواقصی که دارد، همچنان قدرتمند است و بازگشت به این توافق در زمان کنونی می‌تواند فواید عدم اشاعه داشته باشد.

 

این پایگاه خبری همچنین به نقل از «کِلسی داوِنپورت» مدیر بخش عدم اشاعه در سازمان آمریکایی «انجمن کنترل تسلیحاتی» نوشت: «هرچه ایران دانش هسته‌ای بیشتر کسب کند، مطمئن شدن از اینکه برجام همان سد قدیم در برابر تولید تسلیحات اتمی باقی می‌ماند، سخت‌تر می‌شود».

 

دور ششم مذاکرات وین به منظور احیای برجام روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین آغاز شد و همان روز عباس عراقچی در اظهاراتی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعاً توافق نخواهد کرد.

 

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه گفت: «ما انتظار داریم هفتمین دور گفت‌وگو درباره توافق هسته‌ای با ایران برگزار شود».

 

با این حال، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفته هنوز تاریخ دقیق برگزاری دور هفتم مذاکرات وین درباره برجام مشخص نشده است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار