تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

انتخاب رئیسی یعنی ایران بیش از این منتظر غرب نمی ماند

استاد علوم سیاسی و تحلیلگر مسائل منطقه با حضور در ویژه‌برنامه انتخاباتی المیادین به نام «القسم» (سوگند) تأکید کرد معنای انتخاب سید ابراهیم رئیسی این است که ایران بیش از این منتظر غربی‌ها نمی‌ماند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر  شبکه خبری المیادین در قسمتی دیگر از ویژه‌برنامه «القسم» (سوگند) برای رئیس جمهور جدید ایران، امروز شنبه میزبان «محمد مرندی» تحلیلگر امور سیاسی بود.

 

مرندی در این برنامه در پاسخ به سوالی درخصوص امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش که گفت پیمایش پنج هزار کیلومتری در آب‌های بین‌المللی شکستن هیمنه آمریکاست، گفت، من فکر می‌کنم این اتفاق در مراحل گذشته نیز رخ داده است. آمریکا ونزوئلا را تحریم و محاصره کرده و مانع صدور نفت این کشور و راه‌اندازی پالایشگاه‌های آن می‌شود. لذا ایران از یک سو برای این کشور سوخت ارسال کرده تا به ملت این کشور کمک کرده باشد و از طرف دیگر ثابت کند که آمریکا آنقدر که ادعا می‌کند قدرتمند نیست. ایران در این حوزه به سوریه کمک کرده و برای لبنان نیز پیشنهادهایی برای فروش سوخت ارائه کرده است. آمریکا در تلاش است تا سوریه و لبنان را خفه کند. ایران به همراه کشتی‌های حامل سوخت،‌کشتی‌های جنگی اعزام می‌کند و قصد درگیری ندارد اما قصد دارد هیمنه آمریکا را [که مانع سوخت‌رسانی به کشورها می‌شود] بشکند. پیام این اقدام این است که ایران از سلطه آمریکا نمی‌ترسد.

 

مرندی در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات وین و آینده آن گفت، آمریکایی‌ها نه فقط زمان دونالد ترامپ، بلکه در زمان باراک اوباما هم به توافق متعهد نبودند. الان جو بایدن هم همان سیاست آمریا را دارد ادامه می‌دهد. آنها دنبال تحریم‌های جدید و دنبال تحمیل تعهدهای جدید به ایران هستند.

 

مرندی در پاسخ به این که دولت آقای رئیسی با مذاکرات وین و پرونده هسته‌ای چطور خواهد بود، گفت، من فکر می‌کنم معنای انتخاب رئیسی این است که ایران دیگر منتظر غرب نخواهد ماند. این دولت فعلی [روحانی] با همه نقاط قوت و ضعفش که دارد به پایان می‌رسد بیش از حد منتظر غرب ماند اما آقای رئیسی بزودی به سراغ کشورهای همسایه، جنوب و شرق خواهد رفت و روابط با چین و روسیه را تقویت خواهد کرد و اگر غربی‌ها رفتارشان را بهبود ببخشند، ایران مشکلی در همکاری با آنان نخواهد داشت.

 

مرندی در خصوص روابط ایران و سوریه در دولت ابراهیم رئیسی نیز گفت، من فکر می‌کنم که روابط دو کشور تقویت می‌شود و تلاش‌های زیادی برای افزایش روابط تجاری خواهد شد. به شکل کلی میخواهم بگویم که ایران در خصوص نیروها و متحدانش در سوریه و لبنان هرگز چانه‌زنی نخواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار