وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ذوالفقاری: تردید و ابهامی در بازگشایی مدارس وجود ندارد

ذوالفقاری: تردید و ابهامی در بازگشایی مدارس وجود ندارد رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا گفت: در خصوص ضرورت باز شدن مدارس بنا به دلایل مختلف آموزشی، اجتماعی جای تردید و ابهام وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۶۷

حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در هفتاد و چهارمین جلسه این کمیته که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه باید روند کنترل بیماری در کشور با حساسیت و دقت بالا استمرار یابد؛ تصریح کرد: غفلت از رعایت پروتکل های بهداشتی و بی توجهی به محدودیت های اعمال شده می تواند زمینه گسترش بیماری را در کشور فراهم سازد.

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به اینکه همه محدودیت ها از جمله محدودیت های طرح شبانه که از ساعت ۱۰ شب تا ۳ صبح اعمال می شود همگی با هدف کنترل زنجیره بیماری است؛ گفت: باید تا روند کامل واکسیناسیون در کشور، با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی اجازه شیوع بیشتر بیماری را در کشور ندهیم.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه ناجا باید اطلاع رسانی های مستمر و مناسب درخصوص محدودیت های شبانه داشته باشد؛ گفت: واقعیت امر این است که با تداوم محدودیت ها و مقررات، نوعی عادی انگاری و بی تفاوتی در میان مردم نسبت به طرح مورد نظر ایجاد می شود باید با اطلاع رسانی و اقدام رسانه ای مانع از این عادی انگاری در جامعه نسبت به محدودیت های کرونایی شویم.

ذوالفقاری در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع مهم بازگشایی مدارس و دانشگاهها اشاره کرد و گفت: در خصوص ضرورت باز شدن مدارس بنا به دلایل مختلف آموزشی، اجتماعی جای تردید و ابهام وجود ندارد.

وی در این خصوص گفت: همگان بر ضرورت و اهمیت آموزش حضوری اذعان و اتفاق نظر دارند و برای همین تلاش بر این است که با کاهش بیماری در کشور و افزایش روند واکسیناسیون، مدارس در کشور بازگشایی شود.

ذوالفقاری تصریح کرد: پیشنهاد بازگشایی مدارس همراه با الزامات و شرایط خاص اش به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه می شود.

وی درخصوص بازگشایی دانشگاهها هم گفت: دانشگاهها با توجه به محیط خوابگاه و مکان غداخوری وضعیتی متفاوت تر از مدارس دارند و در این خصوص مقرر شد که وزارت علوم برنامه جامع و کامل اش را در خصوص بازگشایی دانشگاهها ارائه دهد و تصمیمات لازم با نظر ستاد ملی کرونا گرفته می شود.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: روند واکسیناسیون در کشور در حال انجام است و امید داریم با افزایش سرعت در این امر، بتوانیم گروههای پرخطر بیشتری را واکسینه کنیم و اجازه شیوع بیماری را در کشور ندهیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار