سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

سخنان آیت الله رئیسی درباره اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم

آیت الله رئیسی ، رئیس جمهور منتخب دولت سیزدهم گفت: گسترش روابط با همسایگان اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 21
کد خبر: ۹۶۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور منتخب روز گذشته در گفت‌وگوی تلفنی قربانقلی بردی محمد‌اف، رئیس‌جمهور ترکمنستان با وی، ضمن تبریک فرارسیدن عید قربان به عنوان عید بزرگ مسلمانان و نیز تبریک سالروز استقلال این کشور، گفت:‌ گسترش روابط با همسایگان اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم است.

 

وی با بیان اینکه نگاه جمهوری اسلامی ایران به ترکمنستان فراتر از یک کشور صرفاً همسایه است، به ظرفیت‌های گسترده دو کشور برای ارتقای سطح روابط اشاره کرد و اظهار داشت: تأکید دارم که گفت‌وگوهای عملیاتی برای شتاب‌بخشی به توسعه روابط باید هر چه سریع‌تر آغاز شود.

 

رئیس‌جمهور منتخب با تأکید بر تداوم و تقویت همکاری‌های بین‌المللی ایران و ترکمنستان تصریح کرد: تحولات افغانستان برای هر دو کشور اهمیت زیادی دارد و مقامات دو کشور باید گفت‌وگوها و رایزنی‌های لازم را در این خصوص داشته باشند.

 

آیت‌الله رئیسی با تشکر از دعوت رئیس‌جمهور ترکمنستان برای حضور در اجلاس سران اکو و کشورهای ساحلی خزر و نیز سفر رسمی به این کشور اظهار امیدواری کرد هر چه سریع‌تر امکان دیدار و گفت‌وگو با وی درباره مسائل مورد علاقه دو کشور فراهم شود.

 

قربانقلی بردی محمداف رئیس‌جمهور ترکمنستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تبریک فرارسیدن عید قربان، برای آیت‌الله رئیسی در سمت ریاست جمهوری آرزوی موفقیت‌های فراوان کرد و گفت: روابط تهران و عشق‌آباد دارای ریشه‌های عمیق تاریخی و فرهنگی است که دو ملت را عمیقاً به هم پیوند می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه روابط دو کشور بر اساس اصول برابری، احترام متقابل و منافع دوجانبه گسترش یافته است، افزود: همکاری‌ها و تعاملات دو کشور در عرصه‌های بین‌المللی نیز در سطح بالایی برقرار است.

 

رئیس‌جمهور ترکمنستان از رئیسی دعوت کرد تا در اولین فرصت سفر رسمی به ترکمنستان داشته باشد و همچنین از ایشان برای حضور در ششمین نشست سران کشورهای ساحلی دریای خزر و نیز پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) دعوت به عمل آورد./تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده