عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واکنش ماکرون به جاسوس‌افزار صهیونیستی در تماس با نخست‌وزیر این رژیم

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بامداد یکشنبه به‌صورت تلفنی با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 25
کد خبر: ۹۶۴۹۱

رئیس‌جمهور فرانسه با درخواست از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای جدی گرفتن مسئله جاسوس‌افزار پگاسوس، درباره استفاده‌کردن دولت مغرب از این جاسوس‌افزار قویاََ ابراز نگرانی کرد.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این‌باره گزارش داد که ماکرون شخصاََ با بنت تماس گرفت تا مطمئن شود که تل‌آویو به‌شکل مناسبی در حال تحقیق درباره جاسوس‌افزاری است که یکی از شرکت‌های این رژیم تولید کرده است.

 

وی با درخواست از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای جدی گرفتن مسئله جاسوس‌افزار «پگاسوس»، درباره اینکه دولت مغرب هم از این جاسوس‌افزار اسرائیلی استفاده کرده بود، قویاََ ابراز نگرانی کرد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» به نقل از این گزارش، بنت نیز با تاکید بر اینکه اتفاقات مرتبط با جاسوس‌افزار پگاسوس در قبل از دوره نخست‌وزیری او رخ داده، گفت به جمع‌بندی مورد نیاز درخصوص این مسئله خواهند رسید.

 

بر این اساس، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی تاکنون این تماس رئیس‌جمهور فرانسه را افشا نکرده و از هرگونه تایید این تماس در پاسخ به رسانه‌ها اجتناب کرده است.

 

پیش از این سخنگوی دولت فرانسه اعلام کرده بود ماکرون جلسه‌ای اضطراری با شورای دفاعی این کشور درباره این جاسوس‌افزار و مسئله امنیت سایبری برگزار کرد. 

 

رسانه‌های مختلفی از جمله «واشنگتن پُست»، «لوموند»، «گاردین» و چند منبع دیگر اخیرا فاش کردند که یک جاسوس‌افزار صهیونیستی به نام «پگاسوس» به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات عربی متحده فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چندین شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.

 

واشنگتن پست به عنوان یکی از رسانه‌های مشارکت‌کننده در تحقیق مذکور، گزارش داده است که جاسوس‌افزار پگاسوس دارای مجوز از شرکت NSO مستقر در فلسطین اشغالی است و از آن برای هدف قرار دادن گوشی‌های همراه متعلق به دو زن از نزدیکان «جمال خاشقچی» ستون‌نویس پیشین این روزنامه استفاده شده است؛ کسی که به دست عوامل سعودی در کنسولگری ریاض در استانبول ترور شد و هنوز از سرنوشت جسد او خبری نیست./فارس

 

ارسال نظر