شروط فرانسه برای به رسمیت به شناختن طالبان-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شروط فرانسه برای به رسمیت به شناختن طالبان

پاریس تاکید دارد که هیچ تماس سیاسی با طالبان ندارد. وزیر خارجه فرانسه برای به رسمیت شناختن احتمالی رژیم طالبان در افغانستان پنج پیش‌شرط تعیین کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 19
کد خبر: ۹۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، پاریس تاکید دارد که هیچ تماس سیاسی با طالبان ندارد. وزیر خارجه فرانسه برای به رسمیت شناختن احتمالی رژیم طالبان در افغانستان پنج پیش‌شرط تعیین کرد.

به نقل از اسپوتنیک، کلمنت بون، وزیر امور خارجه فرانسه در امور اروپایی گفت که فرانسه هیچ گونه تماس سیاسی با طالبان ندارد و هیچ توافقی و همدلی با این جنبش وجود ندارد.

بیون در پخش تلویزیونی رادیو فرانس اینفو گفت: "باید به روشنی گفت که هیچ گونه تماس سیاسی وجود ندارد و هیچ گونه همدلی با طالبان وجود نخواهد داشت. " طالبانسم "نرم نداریم.

ژان ایو لودریان، وزیر خارجه روز چهارشنبه گفت: من می‌دانم که طالبان تلاش‌های زیادی برای کسب مشروعیت از سوی جامعه جهانی از خود نشان می‌دهند، اما اظهارنظر کردن اینجا و آن‌جا درباره احترام به حقوق زنان کافی نیست، باید اقدام عملی در این راستا صورت بگیرد.

وزیر امور خارجه فرانسه درباره شروط تعیین شده گفت: ابتدا طالبان باید اجازه خروج به افغان‌هایی بدهند که می‌خواهند از ترس این کشور را ترک کنند. قدم دوم این است که نباید بگذارند افغانستان به پناهگاه تروریسم تبدیل شود و لازم است که این کار را به نحوی بسیار ملموس انجام دهند. آن‌ها باید همچنین بپذیرند که کمک‌های بشردوستانه می‌تواند وارد خاک افغانستان شود، به حقوق شهروندان به ویژه حقوق زنان احترام بگذارند و در نهایت با یک دولت انتقالی موافقت کنند.



وی گفت این شرایط لازمه به رسمیت شناخته‌شدن شدن حکومت آنان از سوی جامعه بین‌المللی است و پس از آن‌که این موارد تحقق یافتند، فرانسه بررسی خواهد کرد که چه گامی برخواهد داشت، اما به هر حال این اقدامات باید انجام شوند و تا الان هم که انجام نشده‌اند.

وزیر خارجه فرانسه در پاسخ به این سوال که اگر طالبان شروط را برآورده نکند، چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: «در آن صورت آنان از جامعه جهانی طرد خواهند شد و باید در همان موقعیت مطرود سر کنند.»

پیشتر بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا نیز در جریان یک سخنرانی تلویزیونی خواستار اتخاذ موضعی واحد در قبال تحولات افغانستان شده و اعلام کرده بود «نمی‌خواهیم کسی به‌طور دو جانبه طالبان را به رسمیت بشناسد». وی گفته بود که به رسمیت شناختن طالبان «منوط به رعایت حقوق بشر خواهد بود».

به نظر می‌رسد طالبان نسبت به حکمرانی دفعه پیشین خود، در حدفاصل سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱، با اقبال جهانی بیشتری مواجه است. روسیه، چین و ترکیه در نخستین موضع‌گیری‌های خود از اظهار نظر‌های مقامات طالبان استقبال کرده‌اند./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار