دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پیام شدیداللحن جهاد اسلامی به رژیم صهیونیستی

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی گفت که گروههای مقاومت فلسطین برای پایان بخشیدن به محاصره نوار غزه، تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 26
کد خبر: ۹۶۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز دوشنبه پیام شدیداللحنی به رژیم صهیونیستی داد.

خبرگزاری سما به نقل از سلمی گزارش داد، گروههای مقاومت فلسطین برای پایان بخشیدن به محاصره نوار غزه، تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.

 

وی گفت که حملات رژیم صهیونیستی، تلاش مذبوحانه‌ای برای ترمیم تصویر ارتش شکست خورده این رژیم پس از نبرد شمشیر قدس است.

این مسئول جهاد ادامه داد، رژیم صهیونیستی در تلاش است معادله جدیدی را تحمیل کند، ولی موفق نخواهد شد؛ زیرا مقاومت فلسطین در کمین جنایات این رژیم است.

سلمی هشدار داد که همه گزینه‌ها، پیش روی مقاومت فلسطین قرار دارد تا اجازه ندهد رژیم صهیونیستی معادلاتی را تحمیل کند که در پی نادیده گرفتن حقوق ملت فلسطین است.

وی در پایان خاطر نشان کرد، مقاومت فلسطین پس از نبرد شمشیر قدس، معادله جدیدی به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد و یقینا، حرف آخر را مقاومت خواهد زد.

این در حالی است که مقام‌های فلسطینی روز گذشته گفتند که رژیم صهیونیستی از ورود کامیون‌های سوخت اختصاص یافته به تنها نیروگاه غزه از طریق گذرگاه «کرم ابوسالم» جلوگیری کرده است.

«رامی ابوالریش» از مقام‌های فلسطینی گفت که مقامات صهیونیستی دلیل این اقدام را روشن نکرده و هیچ توضیحی از سوی آن‌ها در این زمینه داده نشده است

. ماه گذشته، رژیم اسرائیل پس از تعلیق 49 روزه و حمله نظامی به فلسطین در ماه مه، که در آن 260 فلسطینی شهید و هزاران نفر زخمی شدند، اجازه ورود سوخت به نیروگاه برق غزه را داد.

طی مدتی که از پایان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌گذرد، سازمان ملل و برخی طرف‌های منطقه‌ای برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به کاهش محاصره غزه به منظور بازسازی ویرانه‌های جنگ تلاش‌هایی کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی درصدد است که کاهش محاصره غزه را با موضوع مبادله اسرا مرتبط کند اما مسئولان گروه‌های حماس و جهاد اسلامی تاکید کردند که به دشمن باج نمی‌دهند و اسرای صهیونیست در برابر اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر