واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

پیام شدیداللحن جهاد اسلامی به رژیم صهیونیستی

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی گفت که گروههای مقاومت فلسطین برای پایان بخشیدن به محاصره نوار غزه، تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 26
کد خبر: ۹۶۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز دوشنبه پیام شدیداللحنی به رژیم صهیونیستی داد.

خبرگزاری سما به نقل از سلمی گزارش داد، گروههای مقاومت فلسطین برای پایان بخشیدن به محاصره نوار غزه، تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.

 

وی گفت که حملات رژیم صهیونیستی، تلاش مذبوحانه‌ای برای ترمیم تصویر ارتش شکست خورده این رژیم پس از نبرد شمشیر قدس است.

این مسئول جهاد ادامه داد، رژیم صهیونیستی در تلاش است معادله جدیدی را تحمیل کند، ولی موفق نخواهد شد؛ زیرا مقاومت فلسطین در کمین جنایات این رژیم است.

سلمی هشدار داد که همه گزینه‌ها، پیش روی مقاومت فلسطین قرار دارد تا اجازه ندهد رژیم صهیونیستی معادلاتی را تحمیل کند که در پی نادیده گرفتن حقوق ملت فلسطین است.

وی در پایان خاطر نشان کرد، مقاومت فلسطین پس از نبرد شمشیر قدس، معادله جدیدی به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد و یقینا، حرف آخر را مقاومت خواهد زد.

این در حالی است که مقام‌های فلسطینی روز گذشته گفتند که رژیم صهیونیستی از ورود کامیون‌های سوخت اختصاص یافته به تنها نیروگاه غزه از طریق گذرگاه «کرم ابوسالم» جلوگیری کرده است.

«رامی ابوالریش» از مقام‌های فلسطینی گفت که مقامات صهیونیستی دلیل این اقدام را روشن نکرده و هیچ توضیحی از سوی آن‌ها در این زمینه داده نشده است

. ماه گذشته، رژیم اسرائیل پس از تعلیق 49 روزه و حمله نظامی به فلسطین در ماه مه، که در آن 260 فلسطینی شهید و هزاران نفر زخمی شدند، اجازه ورود سوخت به نیروگاه برق غزه را داد.

طی مدتی که از پایان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌گذرد، سازمان ملل و برخی طرف‌های منطقه‌ای برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به کاهش محاصره غزه به منظور بازسازی ویرانه‌های جنگ تلاش‌هایی کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی درصدد است که کاهش محاصره غزه را با موضوع مبادله اسرا مرتبط کند اما مسئولان گروه‌های حماس و جهاد اسلامی تاکید کردند که به دشمن باج نمی‌دهند و اسرای صهیونیست در برابر اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر