آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

لغو سفر گوایدو به غرب ونزوئلا برای شرکت در یک تظاهرات ضددولتی

رهبر مخالفان ونزوئلا برنامه سفر خود به چهارمین شهر بزرگ این کشور را لغو کرده و مدعی شده است که دولت جلوی خروج وی از پایتخت را گرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۱۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «خوان گوایدو» رهبرمخالفان ونزوئلا روز یک شنبه سفر خود به چهارمین شهر بزرگ این کشور برای برگزاری یک تظاهرات ضددولتی را لغو کرد.

به گزارش رویترز، گوایدو مدعی شده است که دولت «نیکلاس مادورو» جلوی سفر وی به این شهر را گرفته است.

این درحالیست که گوایدو طی هفته‌های گذشته بارها کاراکاس پایتخت ونزوئلا را ترک کرده است و به منظور فشار وارد آوردن به مادورو برای برکناری از ریاست جمهوری به شهرهای مختلف سفر کرده است.

به دنبال مراسم سوگند مادورو برای شروع دومین دوره ریاست جمهوری خود در ماه ژانویه، خوان گوایدو با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای دیگر در آمریکای لاتین، خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا خواند. اقدامی که با مخالفت زیادی مواجه شده است.

رویترز می‌گوید، درحالیکه پیش از این تاخیرهایی در سفرهای گوایدو به شهرهای مختلف به خاطر بسته شدن مسیرهای سفر وی توسط هواداران مادور صورت گرفته است، اما لغو سفر روز یک شنبه کاملا غیرمنتظره و جدید بود.

این تظاهرات برای روز چهارشنبه اول ماه مه برنامه ریزی شده بود و به گفته گوایدو قرار بود بزرگترین تظاهرات تاریخ ونزوئلا و بخشی از آنچه که وی فاز نهایی تلاشها برای برکناری مادورو خوانده بود، باشد.

وی طی یک پیام صوتی گفته است که ممکن است برنامه را برای هفته آینده تغییر دهد اما از هوادارانش خواسته است که روز چهارشنبه در شهر«بارکیسیمیتو» تظاهرات کنند.

وی در این پیام صوتی همچنین مدعی شده که حکومت مسیر وی را برای ورود به این شهر بسته است اما به مردم این شهر گفته که بالاخره همدیگر را خواهیم دید.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار