قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

هشدار تند حماس به اسرائیل

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین درباره حوادث الشیخ جراح هشدار تندی به اسرائیل داد و گفت مقاومت اجازه طرح یهودی سازی قدس را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 01
کد خبر: ۹۷۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر نظامیان رژیم صهیونیستی روز گذشته (شنبه) تظاهرات مسالمت‌آمیز فلسطینیان برای اعلام همبستگی با ساکنان محله الشیخ جراح و مخالفت با تلاش این رژیم برای کوچاندن اجباری ساکنان این محله را سرکوب کردند.

«محمد حماده» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در شهر قدس گفت که ملت فلسطین حاضر نیست دست از ارزشهای خود بردارد و تسلیم شود.

 

پایگاه خبری حماس به نقل از حماده گزارش داد، تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی و آزار رساندن به ساکنان محله الشیخ جراح، بیانگر اصرار این رژیم برای بازی با آتش است.

وی تأکید کرد که ملت فلسطین تحت هر شرایطی، با تمام توان، با تلاشهای این رژیم مقابله خواهد کرد.

 

این مسئول حماس از ساکنان این محله قدردانی کرد و ایستادگی آنان در برابر تلاش صهیونیستها برای اجرای طرح یهودی‌سازی قدس و اخراج مردم فلسطین از آن را ستود.

حماه همچنین گفت که حماس آماده است تا به تجاوزات رژیم صهیونیستی پاسخ دهد و اجازه نخواهد داد این رژیم، اقدامی انجام دهد.

وی در پایان خطاب به رژیم صهیونیستی هشدار داد که باید [از شکستهای پیشین] درس بگیرد و از تحرکات خود در قدس، سلوان و الشیخ جراح دست بردارد.

 

شاهدان عینی گفتند که نظامیان صهیونیست با شلیک ده‌ها بمب صوتی و پاشیدن آب فاضلاب به روی معترضان، تظاهرات مسالمت‌آمیز فلسطینیان را سرکوب کردند.

شرکت‌کنندگان در تظاهرات روز گذشته، شعارهایی علیه رژیم اشغالگر و مخالفت با کوچاندن اجباری فلسطینیان به ویژه در محله شیخ جراح و شهرک سلوان در مرکز قدس اشغالی سر می‌دادند.

نظامیان صهیونیست پس از سرکوب تظاهرات فلسطینیان، محله شیخ جراح را تحت محاصره کامل خود درآوردند. نیروهای اشغالگر به منازل فلسطینیان ساکنان این محله یورش برده و از هر گونه کمک‌رسانی فلسطینیانی که به نشانه همبستگی با این اهالی تجمع کرده بودند، ممانعت کردند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار